INTERNE COMMUNICATIE VIDEO LATEN MAKEN

Corporate Video laten maken

Een interne communicatie video laten maken? Interne communicatie is binnen ieder bedrijf erg belangrijk. Je wilt immers dat alle neuzen dezelfde kant op staan en daarvoor moeten interne zaken voor iedereen duidelijk zijn. Een video werkt hierbij beter dan een e-mail met tekst. Video blijft beter in het geheugen van je personeel zitten en is daarnaast een stuk persoonlijker. Dat laatste is natuurlijk een must voor interne communicatie.

Wil je advies over hoe je jouw boodschap het beste kunt overbrengen in een video? Neem dan contact op met een van onze uitlegexperts die je geheel vrijblijvend advies geven.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN BUSINESS VIDEO
LATEN MAKEN?

pijl omhoog
EMERCE 100
YouTube Certified
BING Ads
Google Partner
10 YEARS OF EXPERIENCE

Ons werk.

thumbnail ietstedruk.nl

Ietstedruk.nl

Een makelaar voor al je drukwerk: IETSTEDRUK.NL legt uit wat zij doen en hoe ze dat doen.

Exact

Software is soms wat lastig en vraag om duidelijke uitleg. Net zoals de nieuwe software Globe+ van Exact.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Met de Startup Visa van RVO kunnen jonge starters snel aan de slag als ondernemer.

thumbnail traffic&more

Traffic & More

In deze bedrijfsfilm staan de Traffic & More medewerkers in de spotlight.

thumbnail sportvisserij

Sportvisserij Nederland

Een animatie over de belangenbehartiging van Sportvisserij Nederland.

thumbnail axi

AXI

Met een maatwerk animatie brachten wij de positionering van AXI tot visuele uiting.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

Het productieproces.

Concept & Script

Aan de hand van een persoonlijke meeting worden je wensen in kaart gebracht. Tijdens de meeting wordt besproken wat je wilt communiceren, wat voor sfeer je wilt creëren, wie je doelgroep is en nog veel meer. Met deze informatie beginnen wij aan het schrijven van een script, waarin de gehele busines video van begin tot eind wordt uitgeschreven.

Productie

Zodra jij helemaal tevreden bent met het script, plannen we de draaidag in voor je business video. Op deze dag zullen wij met een cameraploeg naar de gewenste locatie komen. Hier verzamelen wij het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw business video. We filmen alle momenten die je bedrijf, merk, product of dienst uniek maken.

Post-Productie

Het beeldmateriaal is verzameld en de beste beelden worden zorgvuldig geselecteerd. In deze fase worden professionele toepassingen gebruikt om jouw business video een filmisch effect te geven. Een sounddesigner zal de juiste geluiden en muziek toevoegen. Door deze toepassingen wordt de perfecte sfeer gecreëerd.

Verspreiding

Wanneer jouw feedback is verwerkt en de verbeteringen zijn toegevoegd, is het tijd voor publicatie! Daar helpen onze video marketing specialisten je graag bij. Met bewezen video marketing technieken (denk aan SEO en SEA) verspreiden we jouw business video onder de juiste kijkers via de meest geschikte kanalen.