INTERNE COMMUNICATIE VIDEO LATEN MAKEN

Corporate Video laten maken

Een interne communicatie video laten maken? Interne communicatie is binnen ieder bedrijf erg belangrijk. Je wilt immers dat alle neuzen dezelfde kant op staan en daarvoor moeten interne zaken voor iedereen duidelijk zijn. Een video werkt hierbij beter dan een e-mail met tekst. Video blijft beter in het geheugen van je personeel zitten en is daarnaast een stuk persoonlijker. Dat laatste is natuurlijk een must voor interne communicatie.

Wil je advies over hoe je jouw boodschap het beste kunt overbrengen in een video? Neem dan contact op met een van onze uitlegexperts die je geheel vrijblijvend advies geven.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN BUSINESS VIDEO
LATEN MAKEN?

Beoordeeld met.

Wat wij doen - Strategie

Communiceren

Wat je boodschap ook is, communiceer duidelijk met behulp van een video.

Wat wij doen - Animatie

Vertel

In 1 minuut kan jouw personeel op de hoogte zijn.

Wat wij doen - Interactief

Doel

Verbeter niet alleen je communicatie, maar creëer ook meer begrip en verbondenheid.

Voorbeelden van film.

Een organisatiestructuur uitleggen, instructies toelichten of een stappenplan weergeven? Maak gebruik van animatie of video voor interne communicatie! Bekijk hier enkele voorbeelden.

Meer films zien? Bekijk ze hier!

Aan de slag.

Stel jouw uitlegfilm zelf samen.

Standaard

Onze live action video’s bevatten standaard alles wat je nodig hebt voor een simpele registratie:

  • Script en shotlist
  • Cameraman
  • Simpele animaties (zoals logo’s of titels)
  • Montage van de beelden
  • Muziek naar keuze
  • 3 rondes feedback: script, v1, final edit
  • Veel toewijding en liefde van ons team

Stel samen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken voor.

Jeroen Helders| Royal Cosun

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet. Bekijk hier hoe zij de samenwerking voor een van de animaties hebben beleefd.

Het productieproces.

Concept & Script

Aan de hand van een persoonlijke meeting worden je wensen in kaart gebracht. Tijdens de meeting wordt besproken wat je wilt communiceren, wat voor sfeer je wilt creëren, wie je doelgroep is en nog veel meer. Met deze informatie beginnen wij aan het schrijven van een script, waarin de gehele busines video van begin tot eind wordt uitgeschreven.

Productie

Zodra jij helemaal tevreden bent met het script, plannen we de draaidag in voor je business video. Op deze dag zullen wij met een cameraploeg naar de gewenste locatie komen. Hier verzamelen wij het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw business video. We filmen alle momenten die je bedrijf, merk, product of dienst uniek maken.

Post-Productie

Het beeldmateriaal is verzameld en de beste beelden worden zorgvuldig geselecteerd. In deze fase worden professionele toepassingen gebruikt om jouw business video een filmisch effect te geven. Een sounddesigner zal de juiste geluiden en muziek toevoegen. Door deze toepassingen wordt de perfecte sfeer gecreëerd.

Verspreiding

Wanneer jouw feedback is verwerkt en de verbeteringen zijn toegevoegd, is het tijd voor publicatie! Daar helpen onze video marketing specialisten je graag bij. Met bewezen video marketing technieken (denk aan SEO en SEA) verspreiden we jouw business video onder de juiste kijkers via de meest geschikte kanalen.