Employer branding video laten maken

Op zoek naar dé manier om jouw employer brand echt op de kaart te zetten? Bij Cooler Media ben je aan het juiste adres! Met een op maat gemaakte employer branding video trek je niet alleen nieuwe talenten aan, je creëert ook een hechtere band met je huidige team. Benieuwd hoe we dit aanpakken? Neem contact met ons op!

Vrijblijvend advies Ons werk

☝ Bekijk onze showreel voor inspiratie

Vacatures Breda - Gezonde work-life balance

Breng je employer brand tot leven met video

Natuurlijk ken jij je bedrijf door en door, maar weten anderen ook waar je voor staat? Een employer branding video is dé manier om je bedrijf te presenteren aan werkzoekenden en hen te overtuigen dat jouw bedrijf de beste plek is om te komen werken. Met een realistisch beeld van jouw unieke verhaal, visie als werkgever en bedrijfscultuur, communiceer je wat jouw bedrijf uniek maakt. Zo versterk je niet alleen je imago, je valt ook nog eens op!

Met een employer branding video trek je talent aan dat zich identificeert met de waarden, cultuur en missie van het bedrijf, terwijl je tegelijkertijd de betrokkenheid en trots van huidige werknemers vergroot. Een echte win-win situatie dus! Onze professionals brengen jouw bedrijf graag op een unieke en professionele manier in beeld.

Recruitment video's waar we trots op zijn

GoodLife Foods
Wervingsfilm

Willems Vastgoedonderhoud
Vacaturevideo

Traffic & More
Employer branding video

Remmers bouwgroep
Recruitment animatie

B&R Industrial Automation
Recruitment video advertentie

Basisschool Aurora
Werken bij-video

Als beste beoordeeld

Onze werkwijze voor employer branding video’s

Wat is de kern van jouw boodschap?

Voor welk type employer branding video je ook kiest, ons productieproces start altijd met een ‘Magic Meeting’. Tijdens deze strategische sessie bespreken we alles over jouw bedrijf, de functies, werkzaamheden en natuurlijk je doelstellingen. Zo krijgen we samen scherp wat je als werkgever wil communiceren en vertalen we de informatie naar een duidelijke boodschap. Dat is immers onze expertise!

Weet je van tevoren al precies welk type video je wil laten maken? Dan gaan wij direct aan de slag met het script of storyboard. Zo niet, dan gaan we aan de slag met een strategie voor videocontent. In beide gevallen loop je met een concreet plan op zak de deur uit.

Icon - Script - Wit

Onze professionals gaan voor je aan de slag

Dit deel van het productieproces is volledig afhankelijk van de soort employer branding video die we voor je gaan maken. Als je bijvoorbeeld gekozen hebt voor een animatievideo, dan gaan we aan de slag met het visual design. Pas zodra jij helemaal tevreden bent met het script en de ontworpen stijl gaan wij aan de slag met animeren.

Gaan we een film of mixed media video voor je maken, dan plannen we één of meerdere draaidagen in. Op deze dag komt er een professionele film crew met camera en andere apparatuur langs om al het beeldmateriaal te verzamelen dat we nodig hebben voor jouw employer branding video.

Uiteraard ontvang je bij iedere productie vooraf een gedetailleerde planning voor jouw project. Zo garanderen wij een gestroomlijnd productieproces en halen we iedere deadline.

Icon - Film

We zetten alle puntjes op de i

Tijdens de post-productie gaan we aan de slag met het finetunen van jouw video. Voor onze animaties focussen we ons op het sound design, ofwel het toevoegen van muziek en geluidseffecten. Zo brengen we jouw animatie tot leven.

Voor de filmproducties kiezen we zorgvuldig de beste beelden uit en editen we deze tot ware employer branding films, vacaturevideo’s of andere soort wervingsfilms. We passen kleurcorrectie toe en een professionele sound designer gaat aan de slag met de juiste voice-over, achtergrondgeluiden en muziek.

Heb je gekozen voor mixed media? Dan voegen we in de post-productie fase ook de animaties toe aan de filmbeelden.

Icon - video productie

Hoe zorgen we dat je doelgroep je video ziet?

Jouw video is af en helemaal klaar om nieuw personeel te werven! Als je een recruitment video laat maken, dan wil je natuurlijk dat deze gezien wordt. Ook hier kunnen we je bij helpen door de video te verspreiden via de juiste kanalen. Video kun je op vele manieren inzetten. Je gloednieuwe video kan bijvoorbeeld het pronkstuk worden van je vacaturepagina of ingezet worden als advertentie op social media. Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat je verhaal gedeeld wordt zodat jij jouw doelstellingen behaalt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze video consultants en laat je vrijblijvend adviseren.

Icon - Verspreiding online

Waarom
Cooler Media?

 • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
 • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 13+ jaar ervaring
 • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
 • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
 • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
 • Vaste prijs zonder verrassingen
 • Super snelle levering mogelijk

Jeroen de Maeyer
Creator of Opportunities Mentorprise

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard
Video Consultant

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met Christian voor een vrijblijvend adviesgesprek op +31 (0)76 886 7790 of klik op de knop hieronder om direct een afspraak in te plannen.

Plan afspraak

Waarom een employer branding video laten maken?

Video biedt een authentieke inkijk in de menselijke kant van je bedrijf, waardoor potentiële werknemers een goed beeld krijgen van de werkcultuur en het dagelijks leven binnen de organisatie. Dankzij toffe visuals kunnen mensen zich makkelijker identificeren met de bedrijfscultuur, wat de betrokkenheid vergroot. Hierdoor zullen werkzoekenden sneller solliciteren. Bovendien is een video zeer geschikt om normen en waarden te communiceren. Hierdoor voelt het huidige personeel zich meer verbonden met het bedrijf en hun collega’s.

Daarnaast kun je employer branding video’s verspreiden via diverse kanalen. Je kunt de video bijvoorbeeld gebruiken als advertentie op sociale media, op je website plaatsen onder het kopje ‘over ons’ of zelfs bij een specifieke vacature. Een video is dus echt onmisbaar in je employer branding strategie. Met een succesvolle employer branding video zet je, wat je doel ook is, een sterk werkgeversmerk neer!

Icon - Workshop waarom
Boost je employer branding met video

Van je bedrijfscultuur tot je kernwaarden, met een employer branding video breng je alles mooi in [...]

Lees verder
Video recruitment: alles wat je moet weten over werving en selectie met video

Het vinden van personeel is een uitdaging in de huidige arbeidsmarkt met zoveel openstaande vacatures. Hoe [...]

Lees verder

Veelgestelde vragen

Employer branding is een essentieel onderdeel van een bredere strategie waarin je je werkgeversmerk opbouwt. Dit omvat het branden en promoten van de gehele werkervaring, met als doel het aantrekken en behouden van talent. Goede employer branding richt zich zowel op het huidige personeel als potentiële werknemers, waarbij de unieke voordelen en waarden van jouw bedrijf centraal staan. Een video is een goed middel om je employer branding strategie te versterken.

Wanneer je een professionele employer branding film wilt laten maken, dan zijn hier natuurlijk ook kosten aan verbonden. Bij videoproductiebedrijf Cooler Media kunnen we altijd zoeken naar passende en betaalbare tarieven voor iedere klus. Onze offertes zijn transparant en all-inclusive, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De kosten van een employer branding video laten maken zijn afhankelijk van de volgende factoren:

 • De lengte van het script
 • De grootte van de filmcrew
 • Verwerking van animatie in je employer branding video
 • In- of exclusief video marketing

Weten welke employer branding film het best bij jou en jouw budget past? Neem contact op met onze experts en zij vertellen je precies welke kosten je kunt verwachten.

Sterke employer branding is voornamelijk belangrijk voor de reputatie van je bedrijf, zowel intern als extern. Een positieve reputatie als werkgever is namelijk cruciaal voor het aantrekken en behouden van talent.

Een sterk werkgeversmerk zorgt voor meer betrokkenheid onder werknemers, die vervolgens een soort ambassadeurs worden voor je bedrijf. Ze promoten je bedrijf en haar producten en helpen zelfs met het werven van nieuwe werknemers. Dit versterkt de reputatie van je bedrijf als een geweldige werkplek. Goede mond-tot-mondreclame dus!

Onze expertise reikt verder dan alleen het produceren van employer branding video’s en animaties. Wij ondersteunen je bij het ontwikkelen van een strategie voor de verspreiding van je video’s en zorgen voor een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw huisstijl. Onze services kun je verdelen over 3 expertises:

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketeer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan