WHITEBOARD ANIMATIE LATEN MAKEN.

Animatie laten maken

Je komt ze geregeld tegen: whiteboard animaties. De animatie die zichzelf uittekent. Hierbij zie je hoe een verhaal of storyboard wordt uitgetekend op een whiteboard, of iets wat als whiteboard kan dienen. Niet alleen enorm satisfying om naar te kijken, maar ook universeel en duidelijk!

Wil je een whiteboard animatie laten maken? Laat ons uitlegexperts het weten! Zo weet jij binnen 5 minuten wat wij voor je kunnen betekenen.

Animatie laten maken

WAAROM EEN WHITEBOARD
ANIMATIE LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Als beste beoordeeld.

Mentorprise review thumbnail

Klantervaring | Mentorprise

“Het leuke voor de organisatie is dat de verschillende ideeën die al maanden rijpen eindelijk visueel tot uiting komen.”

Voor de animatie van Mentorprise werd er flink out of the box gedacht met zowel de werknemers van Mentorprise als het Cooler Media team. Benieuwd hoe zij dit ervaren hebben? Bekijk het in de video review.

beoordeeld met een 9+

HET WHITEBOARD ANIMATIE PRODUCTIEPROCES.

Concept & Script

De productie van een whiteboard animatie laten maken, begint bij het inplannen van een uitgebreide ‘Magic Meeting’. Tijdens deze meeting worden jouw wensen en verhaal omgezet naar concrete voice-over zinnen voor het script van je whiteboard animatie. Jij vertelt alles wat je weet over je wat je verwacht van jouw whiteboard animatie en wij maken de vertaalslag. Ook ontwerpen wij ter plekke de eerste shots van de animatie in de vorm van een storyboard. 

Storyboard & Visual Design

De tweede fase omvat het uitwerken van het storyboard en voice-over script. Alles wordt omgezet naar definitieve designs en gesproken teksten voor jouw whiteboard animaties. Dit presenteren we in een overzichtelijk visual design, wat je kunt vergelijken met een stripverhaal. Hierop willen we jouw feedback! Zodra we jouw goedkeuring hebben op het visual design, starten we met de daadwerkelijke productie. 

Productie

Met behulp van het visual design en de ingesproken voice-over komt er leven in de brouwerij van jouw whiteboard animatie. Een paar dagen na jouw akkoord sturen wij je de eerste versie op. De eerste versie bevat wel gesproken tekst, maar nog geen verdere geluidseffecten. Nadat we jouw reactie hierop hebben ontvangen, werken we aan de uiteindelijke whiteboard animatie. Overtuigend sounddesign zal hieraan worden toegevoegd. Tevreden met je whiteboard animatie? Dan is productiefase afgerond!

Verspreiding

Al nagedacht over hoe je je whiteboard animatie gaat inzetten? Misschien wil je wel een nieuwe groep mensen bereiken of wil je juist intern mensen informeren. Ook hierbij ondersteunen we je graag! Met behulp van effectieve video marketing zorgen wij ervoor dat jouw whiteboard animatie op de juiste kanalen en bij de juiste doelgroep wordt verspreid.