Glunder – Product en procesuitleg

Opdrachtgever:
Glunder

Onderwerp:
Product en procesuitleg

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Glunder zorgt ervoor dat je altijd voldoende producten in huis hebt voor de dagelijkse verzorging van je gebit. Hoe dit precies werkt, leggen we uit in deze animatievideo.

De uitvoering.

Glunder koos voor een Standaard Animatievideo voor de uitleg van hun product en het bestelproces. Op deze wijze wordt op een overtuigende én begrijpelijke manier gecommuniceerd over dagelijkse mondverzorging met de doelgroep.

Aan de hand van onze Business-animatiestijl en een blauw-bruin kleurenpallet worden de producten en services van Glunder van perfect weergegeven.

Doordat het design is afgestemd op de huisstijl en visuals van Glunder wordt merkherkenning bij de kijker gestimuleerd. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, tijdens een bedrijfspresentatie, op social media en op de website van Glunder.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Heb je last van gevoelige tanden of een slechte adem? Heb je snel gaatjes of wil je graag wittere tanden? Dan is de dagelijkse verzorging van je gebit extra belangrijk.

Met Glunder heb je altijd alles in huis voor jouw mondverzorging!

Kies op Glunder.nl het pakket dat past bij jouw behoefte. Wij geven je advies maken een selectie van de beste producten en stellen een frequentie voor hoe vaak jij je complete pakket ontvangt. Liever zelf de keuze maken voor een merk of de frequentie? Geen probleem! Jij blijft de baas over je eigen na leverservice!

Een lege tandpastatube, een voorraad ragers die op is of een versleten tandenborstel zijn verleden tijd. Ga naar Glunder.nl en kies het pakket dat het beste bij je past! Glunder, elke dag!

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.