Ziekenhuis Gelderse Vallei – Algemene veranderingen

Opdrachtgever:
Ziekenhuis Gelderse Vallei

Onderwerp:
Algemene veranderingen

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
In deze actuele standaardanimatie legt Ziekenhuis Gelderse Vallei de gang van zaken uit in de Corona-tijd. Zo worden patiënten op de hoogte gesteld van de getroffen maatregelen en weten zij precies wat te doen wanneer zij een afspraak hebben.

De uitvoering.

In tijden van Corona zijn er veel onduidelijkheden die om uitleg vragen. Want wat mag nu wel en wat mag nu niet? Kan ik nog wel veilig naar het ziekenhuis voor andere klachten of controles en hoe is dit dan geregeld?

Ziekenhuis Gelderse Vallei koos voor een standaard animatie om bezoekers op de hoogte te stellen van de veranderingen die naar aanleiding van het Coronavirus worden doorgevoerd.

Met een uniek kleurenpallet en logoanimatie komt de gepersonaliseerde boodschap van Ziekenhuis Gelderse Vallei tot leven met behulp van ons Sketch Design. Ideaal voor in de wachtkamers, op de website en andere vormen van patiëntencommunicatie.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Heeft u een afspraak in of verwijzing naar Ziekenhuis Gelderse Vallei? Wij staan voor u klaar! Maar voor ieders veiligheid nemen we extra maatregelen rondom het corona-virus.

Voor afspraken met een zorgverlener en onderzoeken, bijvoorbeeld voor bloedprikken of het maken van een röntgenfoto, moet u altijd een afspraak maken. Zorg er ook voor dat u op tijd maar niet te vroeg komt om drukte te voorkomen.

We stellen regelmatig vragen omtrent corona-gerelateerde klachten. Mocht er aanleiding zijn dan worden gepaste maatregelen genomen.

Het is belangrijk dat we ons allemaal zo goed mogelijk houden aan de anderhalve meter regel. Volg daarom altijd onze aanwijzingen op. Kom alleen en neem enkel begeleiding mee wanneer dit noodzakelijk is. En blijf niet langer dan nodig in het ziekenhuis.

Samen staan we voor goede zorg. Bereid u daarom goed voor en kijk voor de laatste ontwikkelingen op www.geldersevallei.nl/naar-het-ziekenhuis.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.