Ziekenhuis Gelderse Vallei

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Ziekenhuis Gelderse Vallei

Onderwerp:
Algemene veranderingen

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
In deze standaardanimatie legt Ziekenhuis Gelderse Vallei de gang van zaken uit in de Corona-tijd. Zo worden patiënten op de hoogte gesteld van de getroffen maatregelen en weten zij precies wat te doen wanneer zij een afspraak hebben.

De reeks uitleganimaties voor Ziekenhuis Gelderse Vallei

In een ziekenhuis zijn nogal veel onduidelijkheden die om uitleg vragen. Wat kan ik verwachten als ik naar het ziekenhuis ga voor een behandeling? Hoe bereid ik me voor? En wie maakt er keuzes over mijn behandeling als ik dat zelf niet meer kan? Veel patiënten zitten met dit soort vragen, Dat vraagt om duidelijke uitleg!

Voor dat doel liet het ziekenhuis meerdere animaties maken in de Sketch-stijl. Deze stijl is uiterst geschikt voor het versimpelen van informatie. De video’s zijn ideaal voor in de wachtkamers, op de website en andere vormen van patiëntencommunicatie.

Slaapcentrum

Nuchterheidsbeleid

ACP

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Heeft u een afspraak in of verwijzing naar Ziekenhuis Gelderse Vallei? Wij staan voor u klaar! Maar voor ieders veiligheid nemen we extra maatregelen rondom het corona-virus.

Voor afspraken met een zorgverlener en onderzoeken, bijvoorbeeld voor bloedprikken of het maken van een röntgenfoto, moet u altijd een afspraak maken. Zorg er ook voor dat u op tijd maar niet te vroeg komt om drukte te voorkomen.

We stellen regelmatig vragen omtrent corona-gerelateerde klachten. Mocht er aanleiding zijn dan worden gepaste maatregelen genomen.

Het is belangrijk dat we ons allemaal zo goed mogelijk houden aan de anderhalve meter regel. Volg daarom altijd onze aanwijzingen op. Kom alleen en neem enkel begeleiding mee wanneer dit noodzakelijk is. En blijf niet langer dan nodig in het ziekenhuis.

Samen staan we voor goede zorg. Bereid u daarom goed voor en kijk voor de laatste ontwikkelingen op www.geldersevallei.nl/naar-het-ziekenhuis.