Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI)

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
KIVI (Koninklijk Instituut Van Ingenieurs)

Onderwerp:
Lidmaatschap

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
KIVI introduceert zich als dé beroepsvereniging voor ingenieurs en zocht een manier om de vele voordelen van een lidmaatschap duidelijk uit te leggen. Dat is gelukt met deze animatie in onze Modern-stijl!

De uitvoering

KIVI is de beroepsvereniging voor alle ingenieurs en koos voor een Standaard Animatie voor de uitleg over lidmaatschap. Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd wat de voordelen zijn voor leden van de vereniging.

De animatie is ontworpen in onze Modern-designstijl. De strakke lijnen en menselijke karakters geven de animatie een rustige en zakelijke uitstraling die perfect past bij de doelgroep van KIVI. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Wil jij als trotse ingenieur je carrière kansen vergroten netwerk verbreden en je vakkennis verdiepen?

Word lid van KIVI! Dé beroepsvereniging voor alle soorten ingenieurs in verschillende stadia van hun loopbaan.

Met ruim 400 activiteiten per jaar zijn er genoeg mogelijkheden om nieuwe kennis en contacten op te doen. Zowel binnen als buiten je ingenieursdiscipline.

Lid worden biedt vele voordelen. Zo ontvang je het maandelijkse techniekmagazine De Ingenieur, kun je je bijdragen leveren aan de maatschappij en vergroot je je zichtbaarheid. Om je nóg verder te ontwikkelen krijg je toegang tot onze online community en stel je persoonlijk vragen aan ingenieurscoaches. En wil je opzoek naar mogelijkheden in het buitenland? Geen probleem! Je krijgt natuurlijk ook toegang tot ons internationale netwerk.

Word KIVI-ingenieur en Engineer Your Career!