Bureau Drechtsteden – ID Bellen

Opdrachtgever:
Bureau Drechtsteden

Onderwerp:
ID Bellen

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Bij bijvoorbeeld het verlengen van een rijbewijs of het doorgeven van een nieuw woonadres, is het wel zo verantwoord dat de inwoner zich eerst identificeert voordat dergelijke persoonlijke zaken worden besproken. Met ID Bellen is dit een stuk sneller en makkelijker dan voorheen!

De uitvoering.

De standaard animatie van Bureau Drechtsteden over ID bellen is een van de eerste projecten waarin de vaste stijl Modern zijn gezicht laat zien! In minder dan een minuut weet jij hoe je kunt ID Bellen met Gemeentes Arnhem, Drechtsteden en Nijmegen. Snel en makkelijk te begrijpen, zowel het ID Bellen als de animatie zelf.

Het idee is om kijkers door middel van de animatie zich te laten identificeren met het bekende scenario’s waarvoor zij hun gemeente raadplegen. Zo creëerden we direct een herkenbare situatie in de video, waarbij iedereen zich al een beeld bij kan vormen.

De essentie van de boodschap is het communiceren van een nieuwe, eenvoudige methode om jezelf te identificeren bij je gemeente. Dit zonder al te veel moeilijk en bovenal verrassingen! Daarom is de animatie ideaal in te zetten op social media, websites en in nieuwsoverzichten.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Je gaat verhuizen of hebt vragen over de uitbetaling van je uitkering en bezoekt onze website. Je hebt nog een aantal persoonlijke vragen en belt ons op. Helaas kunnen wij je niet verder helpen omdat we niet zeker weten wie je bent.

Met ID-Bellen kunnen we je veilig en makkelijk aan de telefoon helpen zodat jij weer verder kan met waar je mee bezig bent.

Op de website klik je op ID-Bellen volg je de instructies in de app en geef je akkoord. Nu weten wij zeker dat jij bent, wie je zegt dat je bent en kunnen wij je aan de telefoon verder helpen. En heb je toch liever op een andere manier contact met ons? Dan kun je ons ook gewoon blijven bereiken op de manier zoals je gewend bent.

ID Bellen: Makkelijk Veilig Betrouwbaar.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.