AssistZorg – ZorgAssistent

Opdrachtgever:
AssistZorg

Onderwerp:
ZorgAssistent

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
De druk op de zorgsector is enorm door het tekort aan professionals. Het is dan ook  een uitdaging om hun te blijven motiveren. AssistZorg introduceert daarom de ZorgAssistent: een HR hulpmiddel op basis van data. Dit geeft HR-afdelingen belangrijke inzichten in om de medewerkersbetrokkenheid te verhogen.

De uitvoering.

AssistZorg koos voor een Standaard Animatie voor de uitleg van de zorgassistent Assist Analytics. Middels een animatie wordt de werking van de ZorgAssistent uitgelegd, welke doelen hiermee worden behaald én waarom het zo belangrijk is. En dat, in begrijpelijke taal.

Onze old school Standaard Stijl Sketch pakt de spotlight in deze animatie. Met iets meer kleur dan je van deze standaard stijl gewend bent, wordt er een persoonlijke draai gegeven aan het design.

Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Door een fors tekort aan zorgprofessionals is de druk op de zorgsector enorm. Vanuit HR gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe medewerkers. Tegelijkertijd blijft het behouden van personeel een grote uitdaging. Met dank aan data-analyse en algoritmes, zijn er belangrijke inzichten ontstaan in hoe zorgorganisaties medewerkersbetrokkenheid kunnen verhogen en zo verzuim, verloop en productiviteit kunnen beïnvloeden.

Assist Analytics helpt de kwaliteit van de zorg te verbeteren door zorgverleners gemotiveerd te houden.

Dit doen we door op een wetenschappelijk manier de betrokkenheid van medewerkers en klanten te meten. Dit combineren we met beschikbare data binnen jouw organisatie. Daarmee maken we het effect van beslissingen voorspelbaar en kan het personeelsbeleid doelgerichter bepaald worden.

We kijken graag binnen jouw organisatie welke interventies nodig zijn om medewerkers betrokken en productief te laten zijn. Dit werkt kostenbesparend én zorgverleners kennen een verhoogd werkgeluk!

Assist maakt de zorg beter.

 

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.