Proud Nerds – App2Order

Opdrachtgever:
Proud Nerds

Onderwerp:
App2Order

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Proud Nerds heeft een applicatie ontwikkeld die zorgprofessionals kan helpen bij bestellingen van steriele producten in de operatiekamer: App2Order. Om uit te leggen hoe deze app precies werkt, maakten wij een animatievideo.

De uitvoering.

Proud Nerds koos voor een standaard animatie voor de communicatie over hun nieuwe applicatie App2Order. Op deze wijze wordt op een overtuigende én begrijpelijke manier gecommuniceerd naar zorgprofessionals waar de app voor bedoeld is en hoe deze werkt.

Aan de hand van onze Modern-animatiestijl en een blauw-groen kleurenpallet wordt het probleem van zorgprofessionals en de oplossing van Proud Nerds perfect weergegeven. Zo creëerden we een video die ideaal is voor externe uitingen.

Doordat het design is afgestemd op de huisstijl en visuals van App2Order wordt merkherkenning bij de kijker gestimuleerd. Uiteindelijk kan de uitleganimatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, tijdens een bedrijfspresentatie, op social media en op de website van App2Order.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Natuurlijk bereid je je goed voor. Maar tijdens een operatie kun je extra steriele medische hulpmiddelen nodig hebben. Dan wil je deze natuurlijk snel en gemakkelijk kunnen bestellen.

Wat voorheen gebeurde via de portofoon kan nu met App 2 Order. Een applicatie waarmee je eenvoudig bestellingen plaatst bij de logistiek medewerker OKC. Dat brengt meer rust, minder ruis en een betere focus op de patiënt.

Hoe werkt het? De OK-assistent vindt via de slimme zoekfunctie de meest relevante items en kan deze met één druk op de knop bestellen. De logistiek medewerker OKC accepteert de order, verzamelt alle items op de aangegeven locatie en geeft ze af bij de OK. Daarnaast is het mogelijk om berichten uit te wisselen en kun je ook achteraf statistieken van je bestellingen inzien.

Geïnteresseerd? Vraag een demo aan bij CWZ via app2order.nl.

Altijd op tijd de juiste steriele medische hulpmiddelen bij de hand met App 2 Order!

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.