EDUHINT – EDUSUITE

Opdrachtgever:
EduHint

Onderwerp:
EduSuite

Stijl:
Standaard Animatie – Modern

Taal:
Nederlands
Engels

Opdracht:
Als educatieve uitgever ontwikkelde EduHint het digitale pakket EduSuite. Een volledig pakket waarin je tools en digitale lesmethoden krijgt aangeboden om op een makkelijke en inspirerende manier door de lesstof heen te gaan.

De uitvoering.

EduHint koos voor een Standaard Animatie voor de uitleg van EduSuite; het digitale platform voor gepersonaliseerd leren. Op deze wijze worden de voordelen van het platform gecommuniceerd op een begrijpelijke manier .

In een divers en fel kleurenpalet highlighten we belangrijke animatie-elementen, zoals boeken, potloden en iconen. Deze kleurrijke animatie valt op en maakt duidelijk onderscheid tussen de verschillende functionaliteiten van EduSuite.

Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube of op social media en natuurlijk op de website van EduHint.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Als educatieve uitgeverij is het belangrijk om je materiaal op een aantrekkelijke en toegankelijke manier digitaal aan te bieden. Een eigen digitaal systeem ontwikkelen is echter kostbaar en arbeidsintensief.

EduSuite biedt de oplossing. EduSuite geeft je toegang tot een compleet pakket van tools, functionaliteiten en services om digitale lesmethoden te ontwikkelen, uit te geven en aan te bieden.

Zet bijvoorbeeld gemakkelijk foliomateriaal om naar digitale lesmethodes en neem leerlingen zo op een inspirerende manier mee door de stof.

Maak kennis met onze Prolearn-technologie, een AI-gedreven techniek voor gepersonaliseerd leren. Door data-analyse past het niveau van de stof zich constant aan de leerling aan. Zo wordt een maximaal leerrendement behaalt

Gebruik de bestaande docent- en studentomgeving van EduSuite of sluit je eigen omgeving aan.

Distribueer licenties van lesmethodes volledig volgens de geldende marktstandaarden met het geïntegreerde licentiekantoor.

Laat je verrassen door de mogelijkheden van EduSuite

Is EduSuite ook de edtech-solution voor jouw bedrijf?

Laat je gegevens achter.

 

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.