A•Glas – Autoruitschade

Opdrachtgever:
A•Glas

Onderwerp:
Autoruitschade

Stijl:
Standaard Animatie – Business stijl

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Sterretje in je ruit? A•Glas staat voor je klaar! Met deze animatievideo stimuleert het reparatiebedrijf mensen om optijd langs te komen met schade, zodat zij weer veilig de weg op kunnen.

De uitvoering.

A•Glas koos voor een Standaard Animatie voor de uitleg van de gevaren bij een sterretje in de autoruit. Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd waarom het belangrijk is dat bestuurders hun ruit tijdig laten repareren en hoe A•Glas te werk gaat. Zo kan iedereen weer veilig de weg op.

Er is gebruik gemaakt van onze Business designstijl. Deze stijl kenmerkt zich door de neutrale, zakelijke uitstraling met de luchtigheid van stripachtige karakters. In het design zijn de oranje en donkerblauwe huisstijlkleuren veelvuldig verwerkt. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Pats! Oh nee! Net lekker op weg, krijg je een steentje op je ruit! Met een kleine ster valt je ruit er écht niet meteen uit, maar het is belangrijk om het snel te laten repareren, voordat hij verder scheurt.

A•Glas is je snel en professioneel van dienst. Want met een landelijke dekking is er altijd een A•Glas vestiging in de buurt. Wij zijn altijd betrokken en stellen jou centraal. We kijken naar je persoonlijke situatie en zoeken samen naar een passende oplossing.

We kijken of je verzekerd bent voor autoruitschade en helpen bij de afhandeling met de verzekering of leasemaatschappij. Als we de autoruit moeten vervangen, doen wij dit volgens fabrieksspecificaties. We herkalibreren dus ook de ADAS-camera als dat nodig is en leveren je ruit weer blinkend schoon op.

Dus heb jij autoruitschade?
Maak een afspraak via aglas.nl, telefonisch of kom langs.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.