Nieuwe Buren – Ons project

Opdrachtgever:
Nieuwe Buren

Onderwerp:
Ons project

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

Nederlanders en Nieuwe Nederlanders. We leven samen in een land, maar hoe vaak hebben we nu eigenlijk echt contact met elkaar?

Project nieuwe buren brengt deze twee werelden samen door middel van etentjes bij elkaar thuis. want waar je ook vandaan komt: gezamenlijk eten verbind.

Je kunt meedoen door het aanmaken van een profiel op projectnieuweburen.nl. Via verschillende filters maak je eenvoudig de perfecte match.

Denk hierbij aan gezinssamenstelling, locatie en of je gast of host wilt zijn. via de chatfunctie kun je vervolgens een afspraak maken voor een etentje.

Een gezellige avond gehad? Dan kun je als “nieuwe buren” contact houden. Over alledaagse zaken zoals de schoolkeuze voor de kinderen, advies op het gebied van werk of voor een nieuwe afspraak in dat ene leuke koffietentje. Zo komen twee werelden samen en ontstaat er wederzijds begrip.

Schrijf je in op projectnieuweburen.nl. voor het vinden van de perfecte match, maar ook om je in te schrijven voor één van onze evenementen.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews