Cybersecurity & IT

In de afgelopen jaren 10+ jaar hebben wij specialisme opgebouwd in decybersecurity & IT. Meer weten over onze expertise? Bekijk de showreel en neem contact op.

Vrijblijvend advies Cases

Visuele communicatie voor cybersecurity & IT 

IT kent complexe materie die duidelijk moet worden gecommuniceerd om het ook te begrijpen. Informatie ontwerp helpt hierbij. Of je nu een nieuw softwaresysteem integreert waar je je medewerkers van op de hoogte stelt of een belangrijke update doet die veranderingen teweegbrengt voor je klanten, animatie is zowel intern als extern ideaal om je IT-boodschap te vertellen.

Wat je ook wil visueel communiceren en op welke manier, wij maken het begrijpelijk voor jouw publiek Onze uitlegexperts adviseren je geheel vrijblijvend over de juiste content die past bij je strategie.

Ons werk in jouw branche

Hoe kunnen wij je helpen?

Animaties zijn onze specialiteit. We maken enkel animaties van hoge kwaliteit en bieden je de mogelijkheid zelf je animatie samen te stellen, waardoor je volledige controle over de kosten hebt. Kies een standaard stijl uit een van onze vijf stijlen of ga voor animatie op maat voor je bedrijf.

Lees verder
Icon - Visual design

Een uitlegfilm, corporate film of promotiefilm is hét ideale communicatiemiddel om snel een visuele indruk te geven van je bedrijf, merk, product of dienst. Met live action beelden leg je de sfeer van je producten of organisatie vast. 

Lees verder
Icon - Film

Infographics helpen om feitelijke informatie aantrekkelijk te maken voor de lezer. Een infographic laten ontwerpen is dus de perfecte aanvulling op korte uitleganimaties of video’s. Het is de verdiepingsslag die de uitgebreide en feitelijke informatie overbrengt. Zo wordt de meest complexe informatie visueel gemaakt én is het makkelijk om te begrijpen voor je doelgroep.

Lees verder
Icon - DTP

Een video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat er naar kijkt. Daar helpen we je bij. Samen ontwikkelen we een optimale strategie, uitgewerkt in een video strategie plan. Dit op basis van jouw specifieke wensen, doelstellingen en natuurlijk de behoefte vanuit jouw doelgroep.

Lees verder
Icon - Video strategie

The best of both worlds: design en interactie. Kies voor een interactieve infographic of website. Beide ideaal voor het generen van websitebezoekers, conversies en het boosten van engagement van je bezoekers. Maar vooral: één duidelijk overzicht van de belangrijkste informatie, op subtiele wijze verpakt in een aantrekkelijk design.

Lees verder
Icon - Interactief

Staat de optie die je wil er niet tussen? We maken ook designs voor drukwerk, zoals productverpakkingen en brochures. Maar ontwikkelen ook een volledige digitale stijl voor je die we verwerken in een handige styleguide.

Lees verder
Icon - Content strategie

Veelvoorkomend binnen deze branche. 

Bij elke branche ondervinden we specifieke vraagstukken die vaker terugkomen dan andere. Zo is privacy en persoonsgegevensbescherming een belangrijk onderwerp binnen deze sectoer, maar ook veilig digitaal werken. Staat je solution er niet tussen? Dan horen we ook graag wat jouw wensen zijn. 

Icon - Privacy bescherming

Privacy bescherming

Organisaties die veel met persoonlijke gegevens werken, zijn verplicht dit digitaal goed dicht te timmeren om cyber attacks te voorkomen.

Informatiebeveiliging

Geheime informatie, bedrijfsstrategieën, wat je ook te verbergen hebt, informatiebeveiliging zorgt ervoor dat het niet zomaar op straat komt te liggen.

Software solutions

Of het nu om de introductie van een nieuw platform gaat of om de promotie van bestaande software, het uitleggen van de werking komt veel voor.

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 10+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Super snelle levering mogelijk

Lukas van de Water
Managing Director H2O Marine

Veegestelde vragen

Een animatie is binnen de IT branche voor veel verschillende doeleinden inzetbaar. Zo kun je de animatie extern inzetten om ervoor te zorgen dat klanten een duidelijk beeld krijgen van jouw expertises. Daarnaast kun je een animatie ook intern inzetten om je personeel kennis te laten maken met nieuwe technologieën of processen.
 

De ideale lengte hangt af van het doel van je video. Doorgaans adviseren we voor een animatie voor landbouw- of de voedselsector maximaal 75 seconden. De ervaring leert dat binnen de agrarische sector de grootste uitdagingen liggen bij het duidelijk uitleggen van vraagstukken. Een uitleganimatie presteert het beste rond de één minuut.

De kosten van een animatie variëren per video. Dit komt omdat het afhankelijk is van het detailniveau wat erin verwerkt is. Je kunt het vergelijken met het kopen van een auto. Kies je voor de simpelste uitvoering of kies je liever voor alles erop en eraan. De prijs van de auto is hiervan afhankelijk. Bij animaties werkt dit precies hetzelfde.Wil je binnen 5 minuten horen wat de kosten voor jouw zakelijke animatie zouden zijn? Laat je geheel vrijblijvend adviseren door één van onze uitleg experts.

De productietijd van het laten maken van een animatie varieert. Normaal gesproken hanteren we de volgende doorlooptijden voor onze animaties:

Het kan natuurlijk zo zijn dat je jouw animatie al eerder nodig hebt. Dat is geen probleem! Wij zijn in staat een animatie eerder op te leveren. Je dient als klant snel te kunnen schakelen voor feedback. Een gestructureerde planning is hierbij onmisbaar.

Sinds 2011 is Cooler Media gespecialiseerd in het duidelijk uitleggen van jouw verhaal. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het schrijven van voice-overteksten en het illustreren van storyboards.Om onze kwaliteit te garanderen, designen wij de animatie van A tot Z zelf. Mocht je al wel een storyboard of voice-overtekst hebben, dan gebruiken wij dit graag ter inspiratie!

Als beste beoordeeld

Julie van Rooij - Online Marketer

Julie van Rooij - Online Marketeer

Jasper Stevens

Jasper Stevens - Sales Manager

Helen Berger

Helen Berger - Creative Producer

Daniël Visscher

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan