Opslag en transport

In de afgelopen jaren 10+ jaar hebben wij specialisme opgebouwd in de opslag en transport sector. Meer weten over onze expertise? Bekijk de showreel en neem contact op.

Vrijblijvend advies Ons werk in jouw branche

Icon - Branche - Opslag en transport

Visuele communicatie voor
opslag en transport

Logistiek, distributie, transport en opslag: sectoren waar veel mis kan gaan bij gebrek aan duidelijke werkwijzen en gestroomlijnde communicatie. Zeker, omdat het werk in deze branche vaak verder gaat dan ons kleine Nederland. Organisaties staan of vallen bij communicatie met hun stakeholders. Onze oplossing? Communicatieoplossingen voor opslag en transport!

Aangevuld met onze video marketing oplossing is het een zeer krachtig middel om de juiste mensen te bereiken op het juiste moment. Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je graag de wereld wat duidelijker te maken. Cooler Media biedt verschillende opties in design, kwaliteit en lengte van jouw communicatiemiddelen. Zo past een video, animatie of infographic altijd bij jouw organisatie en budget. Onze uitlegexperts adviseren je geheel vrijblijvend over creatie en verspreiding.

Ons werk in jouw branche

Veelvoorkomend binnen deze branche

Bij elke branche ondervinden we specifieke vraagstukken die vaker terugkomen dan andere. De opslag en transport branche staat momenteel voor verschillende grote uitdagingen. Zo wordt er verwacht dat bedrijven verduurzamen, wordt er steeds meer gewerkt met complexe software oplossingen en wordt er steeds meer aandacht besteed aan werkveiligheid. Met deze en andere vraagstukken helpen wij je graag verder.

Icon - Duurzaamheid

Verduurzaming

Duurzaamheid is een hot topic, ook in de opslag en transport branche. Uitleg over ontwikkelingen rondom duurzaamheid leg je het beste uit met video.

Softwareoplossingen

Werken met complexe softwareoplossingen kan veel vragen met zich meebrengen. Met behulp van animatie leggen we complexe informatie duidelijk uit.

Icon - Branche - Veilig werken

Veilig werken

Met onze veilig werken campagnes verhogen we de adoptie van veiligheid op de werkvloer en zorgen we samen voor minder bedrijfsongevallen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Animaties zijn onze specialiteit. We maken enkel animaties van hoge kwaliteit en bieden je de mogelijkheid zelf je animatie samen te stellen, waardoor je volledige controle over de kosten hebt. Kies een standaard stijl uit een van onze vijf stijlen of ga voor animatie op maat voor je bedrijf.

Lees verder
Icon - Visual design

Een uitlegfilm, corporate film of promotiefilm is hét ideale communicatiemiddel om snel een visuele indruk te geven van je bedrijf, merk, product of dienst. Met live action beelden leg je de sfeer van je producten of organisatie vast. 

Lees verder
Icon - Film

Infographics helpen om feitelijke informatie aantrekkelijk te maken voor de lezer. Een infographic laten ontwerpen is dus de perfecte aanvulling op korte uitleganimaties of video’s. Het is de verdiepingsslag die de uitgebreide en feitelijke informatie overbrengt. Zo wordt de meest complexe informatie visueel gemaakt én is het makkelijk om te begrijpen voor je doelgroep.

Lees verder
Icon - DTP

Een video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat er naar kijkt. Daar helpen we je bij. Samen ontwikkelen we een optimale strategie, uitgewerkt in een video strategie plan. Dit op basis van jouw specifieke wensen, doelstellingen en natuurlijk de behoefte vanuit jouw doelgroep.

Lees verder
Icon - Video strategie

The best of both worlds: design en interactie. Kies voor een interactieve infographic of website. Beide ideaal voor het generen van websitebezoekers, conversies en het boosten van engagement van je bezoekers. Maar vooral: één duidelijk overzicht van de belangrijkste informatie, op subtiele wijze verpakt in een aantrekkelijk design.

Lees verder
Icon - Interactief

Staat de optie die je wil er niet tussen? We maken ook designs voor drukwerk, zoals productverpakkingen en brochures. Maar ontwikkelen ook een volledige digitale stijl voor je die we verwerken in een handige styleguide.

Lees verder
Icon - Content strategie

Waarom
Cooler Media?

 • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
 • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 13+ jaar ervaring
 • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
 • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
 • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
 • Vaste prijs zonder verrassingen
 • Super snelle levering mogelijk

Jeroen de Maeyer
Creator of Opportunities Mentorprise

Als beste beoordeeld

Veegestelde vragen

De eerste definitie die oppopt als je googelt op ‘Wat is een animatie?’ is dat het de illusie van beweging is door het afspelen van verschillende stilstaande beelden, beter bekend als frames. Maar ook is animatie in feite alles wat niet daadwerkelijk wordt gefilmd, maar wordt ontworpen middels digitale programma’s of real life tekeningen. Met animatie is daarom alles mogelijk. Zo komen de meest gedenkwaardige creaties tot stand.

Een animatie is binnen de transport en opslag sector voor veel verschillende doeleinden inzetbaar. Extern kun je een animatie inzetten om een product of dienst eenvoudig uit te leggen. Daarnaast kun je een animatie ook intern inzetten om processen te introduceren.

Dit hangt af van het doel van jouw video. Wil je de animatie laten afspelen tijdens een presentatie of wil je deze inzetten om mensen te informeren over een bepaalde opleiding? Beslissingsbevoegden te overtuigen van een nieuw beleidsplan? Wij adviseren om de lengte van jouw animatie gemiddeld 60 tot 75 seconden te laten duren. Wat belangrijk is dat je de aandacht van de kijker de eerste 10 seconden vasthoudt. Zo blijkt namelijk dat deze seconden bepalen of de kijker jouw video afkijkt ja of nee. Bij een film kan dit langer zijn door het tonen van impressie beelden. Zo blijkt namelijk dat deze seconden bepalen of de kijker jouw video afkijkt ja of nee.

De kosten van een animatie of film kan variëren per video. Dit komt omdat het afhankelijk is van het detailniveau wat erin verwerkt is. Je kunt het vergelijken met het kopen van een auto. Kies je voor de simpelste uitvoering of kies je liever voor alles erop en eraan. De prijs van de auto is hiervan afhankelijk. Bij animaties werkt dit precies hetzelfde. Wil je binnen 5 minuten horen wat de kosten voor jouw zakelijke animatie zouden zijn? Laat je geheel vrijblijvend adviseren door één van onze uitleg experts.

De productietijd van het laten maken van een animatie varieert. Normaal gesproken hanteren we de volgende doorlooptijden voor onze animaties:

Het kan natuurlijk zo zijn dat je jouw animatie al eerder nodig hebt. Dat is geen probleem! Door ons efficiënte productieproces zijn wij in staat een animatie eerder op te leveren. Je dient als klant dan ook snel te schakelen. Een gestructureerde planning is hierbij onmisbaar.

Bij Cooler Media zijn we al meer dan 8 jaar gespecialiseerd in het duidelijk uitleggen van jouw verhaal. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het schrijven van voice-overteksten en het illustreren van storyboards. Wij weten dus precies hoe we jouw boodschap het beste kunnen overbrengen. Mocht je al een storyboard of voice-overtekst hebben, dan zullen wij dit gebruiken ter inspiratie, maar wij zullen de animatie zelf van A tot Z designen.

Voordat we kunnen beginnen met het animeren van jouw animatie hebben we het een en ander van je nodig, zoals:

 • Een styleguide van de organisatie (mits deze beschikbaar is)
 • De juiste kleurcodes
 • Designwerk uit eerdere opdrachten
 • Logo’s in vector based of illustrator files

Onze specialismen gaan verder dan het maken van animaties en het schieten van goed filmmateriaal. We denken met je mee over de verspreiding van je video’s, helpen je met het opzetten van een strategie en zorgen voor een feilloos design dat aansluit bij jouw huisstijl. Onze services kun je verdelen over 5 expertises:

Julie van Rooij - Online Marketer

Julie van Rooij - Online Marketer

Jasper Stevens

Jasper Stevens - Sales Manager

Helen Berger

Helen Berger - Creative producer

Daniël Visscher

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan

Julie van Rooij - Online Marketer

Julie van Rooij - Online Marketer

Jasper Stevens

Jasper Stevens - Sales Manager

Helen Berger

Helen Berger - Creative producer

Daniël Visscher

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan