Agricultuur, horti & food

In de afgelopen jaren 10+ jaar hebben wij specialisme opgebouwd in de argi, horti en food branche. Meer weten over onze expertise? Bekijk de showreel van ons werk in deze industrie en neem contact op.

Vrijblijvend advies Ons werk in jouw branche

Icon - Branche - Bouw, infra & vastgoed

Informatie ontwerp voor
agricultuur, horti en food

Van grond tot mond: agricultuur zorgt ervoor dat we allemaal eten op ons bord krijgen. Een branche waarin o.a. processen, regels, techniek, maatschappelijke ontwikkelingen de dagelijkse distributie en import- en export van landbouw- en voedselproducten beïnvloeden. De landbouw, tuinbouw en voedselsector kent dan ook veel vraagstukken die om duidelijkheid vragen. Dat gaat perfect gepaard met een visuele content, zoals een uitleganimatie.

Wij bieden verschillende opties in informatie design. We kijken hoe we jouw boodschap binnen de landbouw- of voedselsector het beste visualiseren. Leg daarom je vraag aan ons voor en laat je vrijblijvend adviseren. Of vraag direct een offerte aan!

Ons werk in jouw branche

Veelvoorkomend binnen deze branche

Bij elke branche ondervinden we specifieke vraagstukken die vaker terugkomen dan andere. Zo komt het binnen de agri-, horti- en voedselsector veel voor dat ontwikkelingen op het gebied van tuin- en landbouw gecommuniceerd worden. Ook uitleg over nieuwe voedselbronnen of duurzaamheid passeren vaak de revue. Staat je solution er niet tussen? Laat het ons gerust weten en we kijken samen naar een passende oplossing voor jou.

Icon - Tuinbouw ontwikkeling

Tuinbouwontwikkelingen

Ontwikkelingen op het gebied van land- en tuinbouw en alles wat daarbij hoort. Van een nieuw productieproces tot een duurzaam bewateringssysteem.

Icon - Toekomstvisie

Toekomstvisie

Alles omtrent het communiceren van strategie en visie. Vaak zie je hier ontwikkelingen uitgelegd over verduurzaming van processen.

Icon - Voedselindustrie

Voedselindustrie

Van nieuwe proteïne voor het tegengaan van hongersnood tot de promotie van organisch voedsel om de consumptie verantwoorder te maken.

Hoe kunnen wij je helpen?

Animaties zijn onze specialiteit. We maken enkel animaties van hoge kwaliteit en bieden je de mogelijkheid zelf je animatie samen te stellen, waardoor je volledige controle over de kosten hebt. Kies een standaard stijl uit een van onze vijf stijlen of ga voor animatie op maat voor je bedrijf.

Lees verder
Icon - Visual design

Een uitlegfilm, corporate film of promotiefilm is hét ideale communicatiemiddel om snel een visuele indruk te geven van je bedrijf, merk, product of dienst. Met live action beelden leg je de sfeer van je producten of organisatie vast. 

Lees verder
Icon - Film

Infographics helpen om feitelijke informatie aantrekkelijk te maken voor de lezer. Een infographic laten ontwerpen is dus de perfecte aanvulling op korte uitleganimaties of video’s. Het is de verdiepingsslag die de uitgebreide en feitelijke informatie overbrengt. Zo wordt de meest complexe informatie visueel gemaakt én is het makkelijk om te begrijpen voor je doelgroep.

Lees verder
Icon - DTP

Een video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat er naar kijkt. Daar helpen we je bij. Samen ontwikkelen we een optimale strategie, uitgewerkt in een video strategie plan. Dit op basis van jouw specifieke wensen, doelstellingen en natuurlijk de behoefte vanuit jouw doelgroep.

Lees verder
Icon - Video strategie

The best of both worlds: design en interactie. Kies voor een interactieve infographic of website. Beide ideaal voor het generen van websitebezoekers, conversies en het boosten van engagement van je bezoekers. Maar vooral: één duidelijk overzicht van de belangrijkste informatie, op subtiele wijze verpakt in een aantrekkelijk design.

Lees verder
Icon - Interactief

Staat de optie die je wil er niet tussen? We maken ook designs voor drukwerk, zoals productverpakkingen en brochures. Maar ontwikkelen ook een volledige digitale stijl voor je die we verwerken in een handige styleguide.

Lees verder
Icon - Content strategie

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 12+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Supersnelle levering mogelijk

Fleur Loef
Managing Director Auxillim Offshore B.V.

Als beste beoordeeld

Veegestelde vragen

Nederland heeft een van de grootste import- en exportnetwerken van landbouw- en voedselproducten wereldwijd. Hierbij komt van alles kijken, zoals innovatieve oplossingen in (bio)technologie, duurzame ontwikkelingen op het gebied van voedselproductie, maar ook veranderingen van wet- en regelgeving binnen de branche. Oftewel, een flinke branche met de nodige vraagstukken. Animatie leent zich perfect voor het uitleggen van complexe materie in begrijpelijke taal. Zo begrijpt zowel de consument, als de stakeholder de vraagstukken die komen kijken in de snel veranderende agricultuur.

De ideale lengte hangt af van het doel van je video. Doorgaans adviseren we voor een animatie voor landbouw- of de voedselsector maximaal 75 seconden. De ervaring leert dat binnen de agrarische sector de grootste uitdagingen liggen bij het duidelijk uitleggen van vraagstukken. Een uitleganimatie presteert het beste rond de één minuut.

Nadat de productiefase van je content is afgerond, is het tijd om je animatie (en/of andere visuele uitingen) in te zetten. Hoe je dit het beste doet, hangt af van een aantal dingen, zoals je doelgroep, de bijbehorende kanalen en de periode waarin je campagne voert. In de agricultuur zien we veel seizoensgebonden trends, maar ook duurzamere ontwikkelingen voor langere periodes. Wat je case ook mag zijn, wij geven je strategisch advies. Samen brainstormen we hoe de campagne een succes wordt. Dit werken we uit in een strategieplan die je vervolgens zelf kunt uitvoeren of door onze experts!

De ideale lengte van een uitleganimatie is voor ons 60 seconden. Toch hangt de ideale lengte af van waar je de video wilt plaatsen. Zet je de animatie voornamelijk in als YouTube advertentie, dan is deze over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die dient als ondersteuning van een bedrijfspresentatie.

Sinds 2011 is Cooler Media gespecialiseerd in het duidelijk uitleggen van jouw verhaal. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het schrijven van voice-overteksten en het illustreren van storyboards.Om onze kwaliteit te garanderen, designen wij de animatie van A tot Z zelf. Mocht je al wel een storyboard of voice-overtekst hebben, dan gebruiken wij dit graag ter inspiratie!

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan

Cooler Media 2023 - Julie (klein)

Julie van Rooij - Online Marketer

Cooler Media 2023 - Christian (klein)

Christian de Waard - Video Consultant

Cooler Media 2023 - Helen (klein)

Helen Berger - Creative producer

Cooler Media 2023 - Daniel (klein)

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan