Media en communicatie

In de afgelopen 10+ jaar hebben wij specialisme opgebouwd in de media & communicatiebranche. We zitten er zelf in! Meer weten over onze expertise? Bekijk de showreel en neem contact op.

Vrijblijvend advies Ons werk in jouw branche

☝ Bekijk onze showreel voor inspiratie

Icon - Adverteren social media

Visuele content voor de media- en communicatiebranche 

Taal, media en communicatie: dé branche waarin duidelijke en goede boodschappen de kern van het vak zijn. Communicatie is een enorm ruim begrip. Hierdoor is een (merk)verhaal nooit hetzelfde.Of het nu gaat om het uitleggen waar jouw bedrijf precies goed in is, het verduidelijken van een (crisis)communicatiebeleid of het promoten van een event; video is de krachtigste manier om dit te doen.

Cooler Media biedt verschillende opties betreft film en animatie. We passen het design, de stijl, de kwaliteit en de lengte aan op jouw doelen en wensen. Zo past een video of animatie altijd bij jouw organisatie en budget. Meer weten? Onze uitlegexperts adviseren je vrijblijvend.

Video’s voor media en communicatie

MarketResponse
Uitleganimatie over het CMNTY platform

Opvallers
Video verslag merkactivatie Oreo

Improven
Corporate bedrijfsfilm

Groot Nieuws Radio
Uitleg over verschillende abonnementen

EduHint
Uitlegvideo online lesmateriaal

Chain
Bedrijfsanimatie

Als beste beoordeeld

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard
Video Consultant

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met Christian voor een vrijblijvend adviesgesprek op +31 (0)76 886 7790 of klik op de knop hieronder om direct een afspraak in te plannen.

Plan afspraak

Veelvoorkomend binnen deze branche 

Bij elke branche ondervinden we specifieke vraagstukken die vaker terugkomen dan andere. Denk aan marketing solutions, het uitleggen van mediabeleid of promotie van reclame- en of drukwerk. Bekijk of een van deze vraagstukken bij jouw case past.

Icon - Adverteren social media

Promotie & reclame

Nieuwe producten, diensten of merken worden het beste onder de aandacht gebracht als je het visueel doet.

Icon - Social media

Marketing solutions

Software, services of trainingen. De wereld van marketing kent veel gezichten en om deze goed te begrijpen is het belangrijk dat solutions helder worden gedeeld.

Icon - Interactief

Taal en uitgeverij

Video spreekt meer dan 1000 woorden. Daarom passeren ook taalinstellingen en uitgeverijen bij ons de revu.

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 10+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Super snelle levering is altijd mogelijk

Dick de Vries
Interieurarchitect BNI Schaffenburg

Veelgestelde vragen

Animaties of film zijn voor veel verschillende doeleinden inzetbaar binnen communicatie, taal en media. Zo kun je de animatie of film extern inzetten om processen weer te geven. Daarnaast kun je een animatie of film ook intern inzetten om je personeel op nieuwe vlakken te trainen.

Dit hangt af van het doel van jouw video. Wil je de animatie laten afspelen tijdens een presentatie of wil je deze inzetten om mensen te informeren over een bepaalde opleiding? Beslissingsbevoegden te overtuigen van een nieuw beleidsplan? Wij adviseren om de lengte van jouw animatie gemiddeld 60 tot 75 seconden te laten duren. Wat belangrijk is dat je de aandacht van de kijker de eerste 10 seconden vasthoudt. Zo blijkt namelijk dat deze seconden bepalen of de kijker jouw video afkijkt ja of nee. Bij film kan de lengte wat langer zijn. Door bijvoorbeeld het tonen van sfeerbeelden.
 

Nadat de productiefase van je content is afgerond, is het tijd om je animatie (en/of andere visuele uitingen) in te zetten. Hoe je dit het beste doet, hangt af van een aantal dingen, zoals je doelgroep, de bijbehorende kanalen en de periode waarin je campagne voert. Wat je case ook mag zijn, wij geven je strategisch advies. Samen brainstormen we hoe de campagne een succes wordt. Dit werken we uit in een strategieplan die je vervolgens zelf kunt uitvoeren of door onze experts!

De ideale lengte van een uitleganimatie is voor ons 60 seconden. Toch hangt de ideale lengte af van waar je de video wilt plaatsen. Zet je de animatie voornamelijk in als YouTube advertentie, dan is deze over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die dient als ondersteuning van een bedrijfspresentatie.

Sinds 2011 is Cooler Media gespecialiseerd in het duidelijk uitleggen van jouw verhaal. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het schrijven van voice-overteksten en het illustreren van storyboards.Om onze kwaliteit te garanderen, designen wij de animatie van A tot Z zelf. Mocht je al wel een storyboard of voice-overtekst hebben, dan gebruiken wij dit graag ter inspiratie!

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan

Cooler Media 2023 - Julie (klein)

Julie van Rooij - Online Marketer

Cooler Media 2023 - Christian (klein)

Christian de Waard - Video Consultant

Cooler Media 2023 - Helen (klein)

Helen Berger - Creative producer

Cooler Media 2023 - Daniel (klein)

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan