Horeca, Toerisme & Recreatie

In de afgelopen jaren 10+ jaar hebben wij specialisme opgebouwd in de vrijetijdsector. Meer weten over onze expertise? Bekijk de showreel van ons werk in deze industrie en neem contact op.

Vrijblijvend advies Ons werk in jouw branche

Icon - Branche - Horeca

Visuele communicatie voor horeca, toerisme en recreatie

Horeca, toerisme & recreatie draait om ervaringen. Je bezorgt mensen een mooie dag, lekker eten of een fijne omgeving. Om dezelfde soort ervaring online te bieden is video of animatie ideaal voor het delen van je horeca-boodschap. Aangevuld met onze video marketing oplossing is het ook een zeer krachtig middel om mensen te bereiken. Bijvoorbeeld leveranciers, klanten of andere stakeholders.

Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je graag de wereld wat duidelijker te maken. Cooler Media biedt verschillende opties in design, kwaliteit en lengte van jouw video. Zo past een video of animatie altijd bij jouw organisatie en budget. Onze uitlegexperts adviseren je geheel vrijblijvend over creatie en verspreiding.

Ons werk in jouw branche

Veelvoorkomend binnen deze branche 

Bij elke branche ondervinden we specifieke vraagstukken die vaker terugkomen dan andere. Zo komt het binnen deze sector veel voor dat events worden gepromoot of faciliteiten op reis de revue passeren. Staat je solution er niet tussen? Dat is natuurlijk geen probleem. 

Icon - Bedrijfsupdates

Facility

Zowel particulier als voor bedrijven is het belangrijk dat gebouwen goed onderhouden blijven. Ter promotie van hun services zien we veel klanten die hiervoor video inzetten.

Events en recreatie

Events geven een beleving weer. Dat leg je het beste audiovisueel vast in bijvoorbeeld in een aftermovie

Icon - Storytelling

Makkelijker op reis

Op reis doe je het liefste helemaal niks. Alles wat er dan geregeld moet worden, wil je snel, makkelijk en direct weten. 

Hoe kunnen wij je helpen?

Animaties zijn onze specialiteit. We maken enkel animaties van hoge kwaliteit en bieden je de mogelijkheid zelf je animatie samen te stellen, waardoor je volledige controle over de kosten hebt. Kies een standaard stijl uit een van onze vijf stijlen of ga voor animatie op maat voor je bedrijf.

Lees verder
Icon - Visual design

Een uitlegfilm, corporate film of promotiefilm is hét ideale communicatiemiddel om snel een visuele indruk te geven van je bedrijf, merk, product of dienst. Met live action beelden leg je de sfeer van je producten of organisatie vast. 

Lees verder
Icon - Film

Infographics helpen om feitelijke informatie aantrekkelijk te maken voor de lezer. Een infographic laten ontwerpen is dus de perfecte aanvulling op korte uitleganimaties of video’s. Het is de verdiepingsslag die de uitgebreide en feitelijke informatie overbrengt. Zo wordt de meest complexe informatie visueel gemaakt én is het makkelijk om te begrijpen voor je doelgroep.

Lees verder
Icon - DTP

Een video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat er naar kijkt. Daar helpen we je bij. Samen ontwikkelen we een optimale strategie, uitgewerkt in een video strategie plan. Dit op basis van jouw specifieke wensen, doelstellingen en natuurlijk de behoefte vanuit jouw doelgroep.

Lees verder
Icon - Video strategie

The best of both worlds: design en interactie. Kies voor een interactieve infographic of website. Beide ideaal voor het generen van websitebezoekers, conversies en het boosten van engagement van je bezoekers. Maar vooral: één duidelijk overzicht van de belangrijkste informatie, op subtiele wijze verpakt in een aantrekkelijk design.

Lees verder
Icon - Interactief

Staat de optie die je wil er niet tussen? We maken ook designs voor drukwerk, zoals productverpakkingen en brochures. Maar ontwikkelen ook een volledige digitale stijl voor je die we verwerken in een handige styleguide.

Lees verder
Icon - Content strategie

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 10+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Super snelle levering is altijd mogelijk

Dick de Vries
Interieurarchitect BNI Schaffenburg

Als beste beoordeeld

Veegestelde vragen

Een animatie is binnen horeca en huishouding voor veel verschillende doeleinden inzetbaar. Zo kun je de animatie extern inzetten om jouw product of dienst zo goed mogelijk in beeld te brengen. Daarnaast kun je een animatie ook intern inzetten om je personeel te trainen. Film kan je voor dezelfde doeleinde inzetten, maar ook gebruiken om sfeerbeelden te laten zien.
 

De ideale lengte hangt af van het doel van je video. Doorgaans adviseren we voor een animatie maximaal 75 seconden. Aftermovies zijn vaak maximaal 60 seconden. Die knippen we vaak ook op, zodat ze goed in te zetten zijn als social snack video’s. De ervaring leert dat binnen deze sector de grootste uitdagingen liggen bij het juist inzetten van de content om maximaal resultaat te behalen. Of dat nou meer bezoekers van je event is of het huren van auto’s tijdens een vakantie in Spanje.

Nadat de productiefase van je content is afgerond, is het tijd om je animatie (en/of andere visuele uitingen) in te zetten. Hoe je dit het beste doet, hangt af van een aantal dingen, zoals je doelgroep, de bijbehorende kanalen en de periode waarin je campagne voert. Wat je case ook mag zijn, wij geven je strategisch advies. Samen brainstormen we hoe de campagne een succes wordt. Dit werken we uit in een strategieplan die je vervolgens zelf kunt uitvoeren of door onze experts!

De ideale lengte van een uitleganimatie is voor ons 60 seconden. Toch hangt de ideale lengte af van waar je de video wilt plaatsen. Zet je de animatie voornamelijk in als YouTube advertentie, dan is deze over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die dient als ondersteuning van een bedrijfspresentatie.

Sinds 2011 is Cooler Media gespecialiseerd in het duidelijk uitleggen van jouw verhaal. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het schrijven van voice-overteksten en het illustreren van storyboards.Om onze kwaliteit te garanderen, designen wij de animatie van A tot Z zelf. Mocht je al wel een storyboard of voice-overtekst hebben, dan gebruiken wij dit graag ter inspiratie!

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan

Cooler Media 2023 - Julie (klein)

Julie van Rooij - Online Marketer

Cooler Media 2023 - Christian (klein)

Christian de Waard - Video Consultant

Cooler Media 2023 - Helen (klein)

Helen Berger - Creative producer

Cooler Media 2023 - Daniel (klein)

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan