Uitlegvideo over duurzaamheid en energie

In de afgelopen jaren 10+ jaar hebben wij specialisme opgebouwd in de duurzaamheid en energiebranche. Meer weten over onze expertise? Bekijk de showreel en neem contact op.

Vrijblijvend advies Ons werk over duurzaamheid

☝ Bekijk onze showreel voor inspiratie

Icon - Duurzaamheid

Visuele communicatie voor duurzaamheid en energie

Duurzaamheid en energie zijn belangrijke thema’s binnen de maatschappij. Er vinden grote veranderingen plaats en dat vraagt om duidelijke communicatie.  Trends, regels en maatschappelijke doelen ontwikkelen zich in deze sector immers in een rap tempo.

Wij bieden verschillende opties in informatie design. We kijken hoe we jouw boodschap binnen de landbouw- of voedselsector het beste visualiseren. Leg daarom je vraag aan ons voor en laat je vrijblijvend adviseren.

Video over duurzaamheid en energietransitie

RWE
Uitlegvideo duurzaamheidsdoelstellingen

Solar Energy Booster
Uitleganimatie over PVT zonnepanelen

DBG Bio Energy
Uitleganimatie over duurzame energie

Nature’s Pride
Uitlegvideo over duurzame voeding

Fristads
Uitleg over duurzame productie van kleding

Gemeente Veenendaal
Animatie over klimaatdoelstellingen

Als beste beoordeeld

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard
Video Consultant

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met Christian voor een vrijblijvend adviesgesprek op +31 (0)76 886 7790 of klik op de knop hieronder om direct een afspraak in te plannen.

Plan afspraak

Veelvoorkomende vraagstukken

Bij elke branche ondervinden we specifieke vraagstukken die vaker terugkomen dan andere. Zo ook bij de sector voor duurzaamheid en energie. Zeker gezien de huidige tijd, vinden er belangrijke ontwikkelingen plaats die onze toekomst bepalen. Daar moet uiteraard over gecommuniceerd worden. Staat het vraagstuk voor jouw campagne er niet tussen? We horen graag wat het wel is!

Icon - Duurzaamheid
Icon - Toekomstvisie
Vacatures Breda - Doorgroeimogelijkheden

Energietransitie

Ontwikkelingen op het gebied van ons energiesysteem en alles wat daarbij hoort. Van een nieuwe manier van energie winnen tot inzicht in de kosten van komend jaar. 

Toekomstvisie

Alles omtrent het communiceren van strategie en visie. Vaak zie je hier ontwikkelingen uitgelegd over het verloop en de verwachting van bepaalde trends en ontwikkelingen.

Innovatie

Van nieuwe technieken in die verduurzaming en energietransities kenmerken. Vaak complexe materie, die voor consument en gebruiker van belang is om te weten. 

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 10+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Super snelle levering mogelijk

Lukas van de Water
Managing Director H2O Marine

Veegestelde vragen

Communiceren met video lijkt misschien een brug te ver, maar er is één hele goed reden voor: ons brein is audio-visueel ingesteld en slaat informatie uit beeld en geluid veel beter op dan tekst, namelijk 60.000 keer sneller. Je boodschap komt dus veel beter over met video! Daar komt bij dat met animatie alles mogelijk is. Twijfel je of wil je een betere reden horen? Neem dan contact met ons op.
 

De ideale lengte hangt af van het doel van je video. Doorgaans adviseren we voor een animatie m.b.t. duurzaamheid of energiethema’s maximaal 75 seconden. De ervaring leert dat binnen de agrarische sector de grootste uitdagingen liggen bij het duidelijk uitleggen van vraagstukken. Een uitleganimatie presteert het beste rond de één minuut.

Nadat de productiefase van je content is afgerond, is het tijd om je animatie (en/of andere visuele uitingen) in te zetten. Hoe je dit het beste doet, hangt af van een aantal dingen, zoals je doelgroep, de bijbehorende kanalen en de periode waarin je campagne voert. Wat je case ook mag zijn, wij geven je strategisch advies. Samen brainstormen we hoe de campagne een succes wordt. Dit werken we uit in een strategieplan die je vervolgens zelf kunt uitvoeren of door onze experts!

Afhankelijk van de lengte en het detailniveau verschillen de kosten van een animatie nogal. Daarnaast spelen de volgende factoren ook mee:

  • Door wie laat je je animatie maken? Grote en bekende animatiestudio’s zijn toch vaak duurder dan kleinere studio’s.
  • Wat voor animatie wil je laten maken? Wil je een logoanimatie laten maken, een bumperadvertentie of ben je op zoek naar een animatie die jouw product, idee of dienst uitlegt?

 

Sinds 2011 is Cooler Media gespecialiseerd in het duidelijk uitleggen van jouw verhaal. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het schrijven van voice-overteksten en het illustreren van storyboards. Om onze kwaliteit te garanderen, designen wij de animatie van A tot Z zelf. Mocht je al wel een storyboard of voice-overtekst hebben, dan gebruiken wij dit graag ter inspiratie!

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan

Cooler Media 2023 - Julie (klein)

Julie van Rooij - Online Marketer

Cooler Media 2023 - Christian (klein)

Christian de Waard - Video Consultant

Cooler Media 2023 - Helen (klein)

Helen Berger - Creative producer

Cooler Media 2023 - Daniel (klein)

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan