Bouw, Infra & Vastoed

In de afgelopen jaren 10+ jaar hebben wij specialisme opgebouwd in de bouw, infra & vastgoed sector. Meer weten over onze expertise? Bekijk de showreel van ons werk in deze industrie en neem contact op.

Vrijblijvend advies Ons werk in jouw branche

Icon - Branche - Bouw, infra & vastgoed

Informatieontwerp voor
bouw, infra en vastgoed

De bouw- infra- en vastgoedsector is een beweeglijke branche, waarin de ene ontwikkeling na de andere zich voordoet. Dit brengt uitdagingen op communicatiegebied met zich mee. Mensen en bedrijven moeten op de hoogte gebracht worden van veranderingen. Daarmee kom je al gauw op onderwerpen die vaak uitleg nodig hebben, zoals het vraag- en aanbod systeem in de huidige huizenmarkt, de bouwtechnische vereisten voor nieuwbouwprojecten in de buurt of veiligheidsmaatregelen op de bouwkeet.

Animatie of andere visuele content is een effectief communicatiemiddel dat makkelijk campagnematig kan worden ingezet. Nog belangrijker; het verduidelijkt je boodschap beter dan elke andere contentvorm. Vraag daarom onze experts om advies en bespreek de mogelijkheden, of vraag direct een offerte aan. 

Ons werk in jouw branche

 

Veelvoorkomend binnen deze branche

Bij elke branche ondervinden we specifieke vraagstukken die vaker terugkomen dan andere. Zo komt het in de branche bouw, infra en vastgoed veel voor dat er over veilig werken wordt gecommunicerd. We spreken dan ook met veel (Q)HSE-managers voor crossmediale campagnes. Staat je vraagstuk er niet tussen? Dat weerhoudt ons niet om voor je aan de slag te gaan! 

Icon - Cultuurmanagement

Veilig werken

Om incidenten te voorkomen is veiligheid op de bouw een belangrijk onderwerp. Daarom wordt er vaak met diverse typen content op verschillende momenten met betrokkenen gecommuniceerd.

Icon - Employer branding

Werving en selectie

Het werven van specialisten is bij een krappe arbeidsmarkt een lastige klus. De aandacht voor recruitmentcampagnes groeit hierdoor. Dat betekent dat er meer nodig is dan een goede vacature.

Icon - Mindmapping

Omgevings
communicatie

Of er nu een treinspoor voor transport wordt aangepast, wegen worden gebouwd of nieuwe leidingen in de straten worden gelegd. Tijdig communiceren met mensen in de omgeving is een must.

Icon - Verandermanagement

Visie en verandering

Van het uitleggen van een missie tot het communiceren van nieuwe ontwikkelingen van invloed op de branche. Denk aan het verduurzamen van woningen of de veranderende huizenmarkt.

Hoe kunnen wij je helpen?

Animaties zijn onze specialiteit. We maken enkel animaties van hoge kwaliteit en bieden je de mogelijkheid zelf je animatie samen te stellen, waardoor je volledige controle over de kosten hebt. Kies een standaard stijl uit een van onze vijf stijlen of ga voor animatie op maat voor je bedrijf.

Lees verder
Icon - Visual design

Een uitlegfilm, corporate film of promotiefilm is hét ideale communicatiemiddel om snel een visuele indruk te geven van je bedrijf, merk, product of dienst. Met live action beelden leg je de sfeer van je producten of organisatie vast. 

Lees verder
Icon - Film

Infographics helpen om feitelijke informatie aantrekkelijk te maken voor de lezer. Een infographic laten ontwerpen is dus de perfecte aanvulling op korte uitleganimaties of video’s. Het is de verdiepingsslag die de uitgebreide en feitelijke informatie overbrengt. Zo wordt de meest complexe informatie visueel gemaakt én is het makkelijk om te begrijpen voor je doelgroep.

Lees verder
Icon - DTP

Een video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat er naar kijkt. Daar helpen we je bij. Samen ontwikkelen we een optimale strategie, uitgewerkt in een video strategie plan. Dit op basis van jouw specifieke wensen, doelstellingen en natuurlijk de behoefte vanuit jouw doelgroep.

Lees verder
Icon - Video strategie

The best of both worlds: design en interactie. Kies voor een interactieve infographic of website. Beide ideaal voor het generen van websitebezoekers, conversies en het boosten van engagement van je bezoekers. Maar vooral: één duidelijk overzicht van de belangrijkste informatie, op subtiele wijze verpakt in een aantrekkelijk design.

Lees verder
Icon - Interactief

Staat de optie die je wil er niet tussen? We maken ook designs voor drukwerk, zoals productverpakkingen en brochures. Maar ontwikkelen ook een volledige digitale stijl voor je die we verwerken in een handige styleguide.

Lees verder
Icon - Content strategie

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 12+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Supersnelle levering mogelijk

Fleur Loef
Managing Director Auxillim Offshore B.V.

Veegestelde vragen

De bouw- en vastgoedsector is een dynamische branche. Veel wet- en regelgevingen veranderen en beïnvloeden de markt voor zowel consumenten als bedrijven. Om nog maar te zwijgen over de economische schommelingen die de branche bewegen en de trends die verwachtingen vanuit beide kanten veranderen. Het gaat bijvoorbeeld om ontwikkelingen binnen de huizenmarkt of veiligheid op bouwkavels. Communicatie die dus te allen tijde nodig is, grote impact maakt en soms van levensbelang is. Animatie is al jaren een effectief bewezen middel om simpel, duidelijk en doeltreffend uitleg te geven binnen de bouw- en vastgoedsector.  

Bij bepaalde wensen, hanteren we een eenduidig advies. Zo gebruik je bijvoorbeeld animatie bij het visualiseren van gevaarlijke situaties binnen een veiligheidscampagne. Zo hoeven er geen acteurs in benarde posities gebracht te worden. Wil je je bedrijf als werkgever op de kaart zetten, kun je het beste gaan voor film om een kijkje achter de schermen te geven en een glimp van de mensen te laten zien. Als het gaat om campagnebrede content, is een crossmediale inzet aan te raden. Daarmee doelen we niet alleen op geoptimaliseerde video’s voor verschillende kanalen voor zowel animatie als film, maar ook alternatieve contentvormen, zoals drukwerk of digitaal grafisch design zoals een iconenset of infographic. Afhankelijk van je vraagstuk en je doelen kunnen we een passend advies hierover geven.

Wij hanteren vaste prijzen voor animaties. Hierin maken we onderscheid in 3 detailniveaus. Afhankelijk van je wensen, raden we een bepaald detailniveau aan. Dat betekent dat een animatie voor vastgoed niet duurder hoeft te zijn dan een animatie voor de bouwsector en vice versa. Wij geven je graag meer inzicht in hoe de animatieprijs tot stand komt.

De inzet van je content, wordt pas echt succesvol wanneer je vooraf een plan hebt. Een goede uitleg begint bij het formuleren van je doel, doelgroep en de kanalen en middelen die je denkt nodig te hebben om dit doel te bereiken. We denken daarom altijd strategisch met je mee van conceptfase tot oplevering. Een contentstrategie is leidend. Of het nu op een veiligheidscampagne, werving en selectie of ander vraagstuk gaat. Samen met onze experts schets je een duidelijk beeld van het doel en de doelgroep van de animatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedere keuze, of het nu gaat om designstijl of script, doordacht is.

Als beste beoordeeld

Julie van Rooij - Online Marketer

Julie van Rooij - Online Marketer

Jasper Stevens

Jasper Stevens - Sales Manager

Helen Berger

Helen Berger - Creative producer

Daniël Visscher

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan

Julie van Rooij - Online Marketer

Julie van Rooij - Online Marketer

Jasper Stevens

Jasper Stevens - Sales Manager

Helen Berger

Helen Berger - Creative producer

Daniël Visscher

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan