Kovit – Inkoopproces

Opdrachtgever:
Kovit

Onderwerp:
Inkoopproces

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

Het inkopen van producten is een hele klus. Inzicht houden in je leveranciers, prijzen en producten vergelijken en heel veel bellen, mailen en faxen. Ontzettend veel werk, terwijl jij liever tijd besteed aan het bedienen van je gasten.

Kovit geeft grip op je inkoop.

Wanneer je inlogt zie je direct al jouw leveranciers in één centrale omgeving. Je vindt actuele aanbiedingen en doet een bestelling door meerdere leveranciers op één bestellijst te plaatsen. Verder maak je eenvoudig eigen recepturen aan, waarmee je real-time inzicht hebt in je marges per product.

Als inkoper kun je leveranciers met elkaar vergelijken en het bestelgedrag van gebruikers sturen door specifieke producten te adviseren en te  bepalen welke producten zichtbaar zijn. Zo geeft het systeem inzicht in het bestelgedrag van al jouw locaties.

Met het platform communiceer je direct met leveranciers en producenten, je vindt informatie over bestaande en nieuwe producten en hoe je deze kunt toepassen in je bedrijf.

Dat maakt inkopen een stuk makkelijker en kun je meer tijd besteden aan het bedienen van je gasten.

Kovit. Business made Simple.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews