ASN Groep – Schadeproces

Opdrachtgever:
ASN Groep

Onderwerp:
Schadeproces

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht:
Waar breng je je auto naartoe als je schade hebt, welk formulier moet je invullen en hoe regel je vervangend vervoer? ASN Groep liet van hun veelgestelde vragen animaties maken, zodat de druk op de klantenservice verminderde.

De uitvoering.

Wanneer je schade aan je auto oploopt, is dat erg vervelend en je hebt gelijk 1000 vragen aan je hoofd. Waar breng je bijvoorbeeld je auto naartoe? Welk formulier moet je invullen en hoe regel je vervangend vervoer? Door veelgestelde vragen om te zetten in animatie, verminder je de werkdruk op de klantenservice en heb je meer tijd om andere vragen te beantwoorden.

ASN Groep verzamelde de veelgestelde vragen en liet hier verschillende animaties voor maken. Bijvoorbeeld hoe het schadeproces verloopt, wat je kunt doen met deuken en wat je kunt doen met krassen. Door gebruik te maken van dezelfde stijl, is er een mini-serie aan video’s ontstaan.

Door deze op zowel de website te plaatsen als op social media kanalen, zorg je ervoor dat jouw video’s te zien zijn, wanneer mensen naar deze vragen zoeken online.

Bekijk hieronder de andere twee video’s die ASN Groep liet maken.

Krassen

Deuken

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews