FNV – Kleding

Opdrachtgever:
FNV

Onderwerp:
Kleding

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Mondiaal FNV wilt middels een maatwerk infographic leden en niet-leden op de hoogte stellen over feitelijke en vooral belangrijke informatie omtrent de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie in het buitenland. Maar nog belangrijker: wat jij kunt doen om te helpen.

De uitvoering.

Mondiaal FNV ging voor hun infographic voor een compleet blauw kleurenpallet om dicht bij het thema ‘kleding’ te blijven en de indruk van spijkerstof te benadrukken. Ondanks het vele blauw, is de infographic alles behalve eentonig; middels de juiste combinatie van op maat gemaakte graphics, vormen, symbolen, cijfers en tekst zitten er veel details verwerkt in het geheel die het verhaal op subtiele wijze versterken.

Het doel van de infographic is om doeltreffend en bondig feitelijke informatie over de huidige arbeidsomstandigheden in het buitenland over te brengen. Iedere tekstkolom omvat daarom een eigen thema met bijpassende graphics en symbolen om kracht bij de feiten te zetten. De infographic wordt subtiel afgesloten met een call to action.

Daarbij dragen de afmetingen van de infographic bij aan de brede inzetbaarheid van de infographic. Dat maakt het ideaal voor online gebruik binnen e-mailmarketing en op belanghebbende websites.

Hier de korte call-to-action, nu via een block

Infographic laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.