Hollandia – Veilig werken

Opdrachtgever:
Hollandia

Onderwerp:
Veilig werken

Stijl:
Maatwerk Infographic Poster

Opdracht:
Voor een nieuwe campagne ‘Wat doet Hollandia aan veiligheid?’ wil het bouwbedrijf meer aandacht besteden aan de veiligheidsmaatregelen. Dit doen zij met behulp van verschillende posters, een animatievideo, een interactieve infographic en een kleurplaat voor kinderen.

De uitvoering

Hollandia ontwerpt en realiseert innovatieve staalconstructies. Voor een nieuwe campagne ‘Wat doet Hollandia aan veiligheid?‘ heeft het bedrijf gekozen voor een animatievideo, interactieve infographic, posters én een kleurplaat in dezelfde maatwerk stijl. Het doel van de campagne is laten zien dat veilig werken niet alleen belangrijk is voor jezelf, maar ook voor de mensen in je omgeving zoals collega’s en familieleden.

Dit doel hebben we vertaald naar menselijke karakters in herkenbare situaties. Daarnaast is in ieder design de veiligheidsmascotte Buddy terug te vinden. Hij geeft het goede voorbeeld en informeert medewerkers over de veiligheid. In het design is dan ook veel aandacht besteed aan het op de juiste manier weergeven van de Hollandia werkkleding en veiligheidsattributen als een bril en oorkappen.