Seed Valley

Bekijk meer infographics

Opdrachtgever:
Seed Valley

Onderwerp:
Nederland, Zaadland

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht: 
Het mondiaal middelpunt van plantenveredeling en zaadtechnologie. Seed Valley legt deze processen en werkwijzen uit aan de hand van een op maat gemaakte infographic.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De uitvoering

De infographic van Seed Valley is een perfect voorbeeld van een kleurrijk, gedetailleerd en goed gevuld design dat geen informatie overload versterkt of onoverzichtelijk oogt. Al het goede van een infographic is hierin verwerkt; van op maat gemaakte karakters, tot huisstijlkleuren, illustraties met 3D-effect, een wereldkaart, cijfers en een tekst.

Doordat er flink is gespeeld met de juiste structuur en uiteindelijke lay-out van het design, is er een coherent geheel geproduceerd dat niet alleen de informatie vertelt, maar ook doet laten onthouden.

Daarbij is de infographic ideaal voor online gebruik voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven, landingspagina’s en in advertenties. Doordat het een staand formaat heeft, hoef je bij online publicatie ook geen rekening te houden met extra aanpassingen voor de mobielvriendelijkheid, omdat het formaat hier al geschikt voor is.