Mondiaal FNV – Sociaal Dialoog Peru

Opdrachtgever:
Mondiaal FNV

Onderwerp:
Sociaal Dialoog Peru

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
FNV Mondiaal en Ethical Training Institute slaan de handen ineen voor het “The Fruits of Peruvian Dialog” programma. Met dit programma starten en begeleiden zij de dialoog tussen de verschillende schakels van de tuinbouwsector in Peru. Hoe dit proces precies zal verlopen is visueel in kaart gebracht in deze infographic.

De uitvoering

Vakbond Mondiaal FNV zet zich samen met Ethical Trading Initiative in om de dialoog te starten tussen de verschillende schakels in de tuinbouwsector in Peru. Om het ontwikkelde programma uit te leggen is er gekozen voor een maatwerk infographic in de vaste designstijl van FNV Mondiaal. Op deze manier is visueel duidelijk gemaakt tussen wie de dialoog gaat plaatsvinden en wat de voordelen voor deze partijen zijn.

Doordat het design dezelfde stijl heeft als andere infographics en animaties van Mondiaal FNV wordt merkherkenning gestimuleerd. Uiteindelijk kan de infographic gebruikt worden voor diverse doeleinden; tijdens een bedrijfspresentatie, op social media, als gedrukte flyer en op de website.