Brandweer – Transitie Blusschuim

Opdrachtgever:
Brandweer

Onderwerp:
Transitie blusschuim

Stijl:
Interactieve Infographic

Opdracht:
De wetgeving op het gebied van fluorhoudende stoffen is veranderd. Dit heeft grote gevolgen voor de brandweer die fluor houdend blusschuim gebruikt. De nieuwe standaard wordt fluorvrij schuim. In deze interactieve infographic legt de brandweer stap voor stap uit hoe de transitie van het blusschuim gaat verlopen. ‍

De uitvoering.

De brandweer staat voor je klaar bij onder andere verkeersongevallen, storm- en wateroverlast, instortingsgevaar en natuurlijk bij brand. Hierbij is een van hun belangrijkste hulpmiddelen de bluswagen met blusschuim. Na een verandering in wet- en regelgeving moet dit fluorhoudende schuim grotendeels vervangen worden door fluorvrij schuim. Dit zorgt voor een grote transitie binnen de organisatie. Om alle medewerkers op de hoogte te stellen van de veranderingen, koos de brandweer voor een interactieve infographic met bijpassende uitleganimatie.

Zowel voor de brandweer als voor de bedrijfsbrandweer is stap voor stap uitgelegd hoe de transitie eruit ziet. Met interactieve knoppen kan er bij ieder onderdeel doorgeklikt worden voor meer informatie. In het design is gekozen voor brandweerrood met de complementaire kleuren blauw, groen en geel. Daarnaast is er voor ieder scenario een illustratie gemaakt met bijbehorende iconen.

Hier de korte call-to-action, nu via een block

Infographic laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.

Kabelwerken van Dorp

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Kabelwerken van Dorp

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Standaard animatie – Casual stijl

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Kabelwerken van Dorp is al sinds 1990 dé specialist op het gebied van onder- en bovengrondse kabelwerkzaamheden. Het bedrijf wilde graag laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Aan ons de taak om dat op een unieke manier te doen met deze geanimeerde bedrijfsvideo.

Wervingsvideo

Kabelwerken van Dorp wil niet alleen onder de aandacht komen bij potentiële klanten, maar ook nieuw personeel aantrekken. Dat doen zij met deze wervingsvideo! In slechts één minuut leggen we uit waar Kabelwerken van Dorp naar op zoek is, wat je als medewerker kan verwachten en wat de doorgroeimogelijkheden zijn. 

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Kabelwerken van Dorp, sinds 1990 een begrip, veel gekozen op onze kwaliteit, kennis en snelle inzetbaarheid. Bij ons heb je altijd de beste kabeloplossing van A naar B. Denk aan: het leggen van kabels, boven of onder de grond en diverse grond- en straatwerkzaamheden.

Hoe we dat doen? We helpen met  tender, voorbereiding, uitvoering en oplevering. We kijken samen wat jouw project nodig heeft. Met calculaties en inzichten. Dit doen we altijd met een realistische analyse van de situatie, met slimme oplossingen en materialen die daarbij passen, zodat jouw project altijd een succes wordt.

Bij ons staat veiligheid altijd bovenaan, en beschikken daarom tot alle benodigde certificeringen. Ben je ook nieuwsgierig geworden? Kom dan langs voor een bak koffie!