STSN – Route TSC

Opdrachtgever:
STSN (Stichting Tubereuze Sclerosis Nederland)

Onderwerp:
Route TSC

Stijl:
Interactieve Infographic

Opdracht:
STSN wilde graag één platform met informatie over alle symptomen van TSC (Tubereuze Sclerose Complex) in verschillende levensfases. Dat is gelukt met deze interactieve infographic in de vorm van een stappenplan! Bekijk de interactieve infographic hier Route TSC 

De uitvoering

Stichting Tubereuze Sclerosis Nederland is er voor iedereen die meer wil weten over de aandoening TSC (Tubereuze Sclerose Complex). De stichting biedt naast informatie ook een communicatieplatform voor mensen met TSC, hun ouders of verzorgers, hulpverleners en andere betrokkenen. Het doel? Een optimale kwaliteit van leven en zorg voor mensen met TSC!

De interactieve infographic dient als handig hulpmiddel bij het zoeken naar informatie over de verschillende symptomen van TSC. Er is een routekaart ontworpen die per levensfase aangeeft welke mogelijke symptomen tot uiting kunnen komen bij iemand met TSC. Wanneer je op een symptoom klikt verschijnt er een pop-up met daarin een korte omschrijving en links naar aanvullende informatie. Daarnaast kunnen bezoekers van de website direct doorklikken naar de gespreksgroepen per leeftijdscategorie. Bekijk de interactieve infograpic Route TSC. Ook liet STSN een animatie maken om uit te leggen wat TSC precies is.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.