Sophos – Monaco

Klant:
Sophos

Onderwerp:
Aftermovie Monaco

Stijl:
Aftermovie

Opdracht:
De Cooler filmcrew mocht mee naar het luxe Monaco voor het Sophos Event om alle hoogtepunten en interessante mensen vast te leggen in een professionele aftermovie.

De uitvoering.

In deze samenwerking met Sophos reisden we af naar het mooie Monaco voor de aftermovie van het Sophos Event. Met duidelijke instructies en onze eigen kennis en inbreng schoten we ruime collectie aan uniek beeldmateriaal van alle hoogtepunten van het event.

Om de ultieme beleving vast te leggen, werden meerdere mensen geïnterviewd om de essentie van het event aan te duiden. En om de sfeer van een échte aftermovie te versterken, lieten we de extravagante gebeurtenissen van het event de indruk maken.

Een aftermovie is ideaal ter promotie van aankomende events, of om na je event word-of-mouth te stimuleren. Daarbij hoort het prima thuis op social media, je website en zelfs binnen advertentiecampagnes!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews