Valkenpower – Over ons

Klant:
Valkenpower

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Bedrijfsfilm

Opdracht:
Valkenpower BV heeft meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop van machines en gereedschappen. Voor het familiebedrijf in Maasbracht maakten we afgelopen maand een bedrijfsfilm. Door de combinatie van film en animatie in deze video worden belangrijke elementen benadrukt, zoals de verschillende labels en de locatie van Valkenpower.

De uitvoering.

Valkenpower ging met deze bedrijfsfilm voor een introductie van het bedrijf waarin duidelijk de visie, missie en kernwaarden worden gedeeld met het grote publiek. Door kijkers een kijkje in de keuken te geven, laat Valkenpower zich van zijn menselijke kant zien om diepgaandere connecties met het publiek te stimuleren.

De video heeft een focus op de hoogwaardige producten, merken, persoonlijke benadering van medewerkers en de visies van Valkenpower. Door een mix van live action en motion design is de video begrijpelijk en tegelijkertijd dynamisch.

De vorm van deze bedrijfsfilm is duurzaam en dus meerdere keren te gebruiken voor verschillende gelegenheden. Dit maakt het ideaal om in te zetten op de homepagina van de website, tijdens presentaties en beurzen en zelfs op social channels.