Willems Vastgoedonderhoud – Planvormer

Opdrachtgever:
Willems Vastgoedonderhoud

Onderwerp:
Planvormer

Stijl:
Vacature video

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Nieuwe medewerkers werven in een krappe arbeidsmarkt is lastig. Met een serie vacaturevideo’s hoopt Willems Vastgoedonderhoud potentiële nieuwe collega’s op een unieke manier aan te spreken.

De uitvoering

Willems Vastgoedonderhoud is op zoek naar nieuwe medewerkers. Om werkzoekenden op een leuke en creatieve manier te informeren over de openstaande vacatures liet Willems Vastgoedonderhoud een serie vacature video’s maken.

De vacature video bestaat uit shots van het huidige personeel die aan het werk zijn. Zo kunnen geïnteresseerde werkzoekenden direct zien waar zij komen te werken. Uiteindelijk kunnen de vacaturevideo’s gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Willems zoekt planvormers. Kan jij de strategie van de opdrachtgever naadloos vertalen in een onderhoudsplan? Als planvormer ben je precies, analytisch en oplossingsgericht. Je neemt het klantteam mee in je besluitvorming, zodat zij kunnen werken naar het beste eindresultaat.

Kom jij de plannen vormen in ons team?