IOLAN

Bekijk meer bedrijfsfilms

Opdrachtgever:
IOLAN

Onderwerp:
Brand movie

Stijl:
Mixed media

Taal:
Nederlands

Opdracht:

IOLAN is specialist op het gebied van beveiligingssystemen voor organisaties waar veiligheid er echt toe doet, zoals gevangenissen. IOLAN’s oplossingen zijn niet direct fysiek zichtbaar, maar worden aangeboden als software, hardware of koppelingen. Ook vinden die achter gesloten deuren plaats.

Het laten zien van de bedrijfsactiviteiten kan lastig zijn, maar mixed media biedt een uitkomst voor dit probleem! De combinatie van film en animatie laat op een unieke manier zien wie IOLAN is en welke beveiligingsoplossingen zij bieden, zonder gevoelige informatie prijs te geven.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Je wil voorbereid zijn op alle veiligheidsscenario’s; toegang, cyberaanvallen of calamiteiten. De risico’s moeten efficiënt gemanaged worden en mogen je bedrijfsprocessen niet in de weg zitten.

Kijkend naar de toekomst…

In jouw complex zijn honderden verschillende mensen met verschillende rollen en autorisaties. Hun aanwezigheid, toegang en verplaatsingen worden gecontroleerd, gekoppeld en uitgevoerd door een enkel systeem. De beveiliger kan door systeemintegratie de veiligheid gemakkelijk toetsen en besturen.

Met IOLAN heb je het onder controle. We leveren maatwerk en ontwikkelen nieuwe beveiligingsoplossingen voor elke nieuwe vraag. Hiervoor hebben we alle kennis is huis, van hardware en software tot volledige systeem integratie.

Daarom leveren we snel en flexibel veiligheidssystemen, die altijd passen in jouw bedrijfsproces. Aan de hand van die processen bepalen we waar welke oplossing zorgt voor een optimale dekking. Die functionele programmering vertalen we naar een eenvoudig te gebruiken interface.   

Al sinds 1992 bied onze technologie de maximale ondersteuning in organisaties met een hoog veiligheidsrisico. Onze hardware en software is nooit end of life, maar worden regelmatig duurzaam geüpdatet naar nieuwe standaarden. Sterker nog, onze producten van het eerste uur voldoen nog steeds aan de nieuwste wensen en eisen en zijn opgewassen tegen de dreigingen van vandaag.

IOLAN controlling your surroundings.