TelecomHunter – Professionele communicatie hardware

Opdrachtgever:
TelecomHunter

Onderwerp:
Professionele communicatie hardware

Stijl:
Bedrijfsfilm

Taal:
Nederlands

Opdracht:
TelecomHunter levert professionele communicatie hardware voor bedrijven. Met deze bedrijfsfilm laten zij zien wie zij zijn en wat ze voor jouw werksituatie kunnen betekenen.

De uitvoering

TelecomHunter koos voor een bedrijfsfilm om zichzelf te presenteren. Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd met welke vraagstukken je bij de telecomaanbieder terecht kan. In de video wordt duidelijk dat zij middelen bieden om thuis, op kantoor en hybride te werken.

Er zijn beelden gemaakt op het kantoor, het magazijn en het Experience Center van TelecomHnuter. Zo zien kijkers waar alle producten vandaan komen en waar zij terecht kunnen met vragen. Uiteindelijk kan de bedrijfsfilm gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Ben je toe aan headsets en video-oplossingen die wél goed werken? TelecomHunter helpt jou professioneel te communiceren.

Wat past er bij je werkzaamheden van je bedrijf? Werk je op kantoor, thuis of hybride? We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing. Weet je al wat je nodig hebt? Plaats je bestelling online. Je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden uit ons eigen magazijn, gewoon in Nederland. Heb je een verzoek op maat, vraag dan een offerte aan. Met een passend voorstel voor jouw project, zorgen we dat alles goed geregeld is.

Zit het nou toch even tegen? Bel ons even op. Je krijgt een product expert aan de telefoon, die je direct kan helpen. Ook met moeilijke vragen. Zo kan je meteen weer aan de slag. We helpen je graag op gang en zijn pas blij als jij tevreden bent. Hoe helpen we jou professioneel communiceren?