GoodLife Foods – Werving & Selectie

Opdrachtgever:
GoodLife Foods

Onderwerp:
Werving & selectie

Stijl:
Bedrijfsfilm

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Werken bij GoodLife Foods is een feest! Dat wil GoodLife Foods laten zien met deze serie bedrijfsfilms. Check de krokante wervingsfilms, vers van de band.

Iedere GoodLife Foods locatie is uniek en dat laten we zien in deze films gemaakt in Nederland, België én Denemarken.

Werving voor het hoofdkantoor in Breda, Nederland

Werving voor de productielocatie in Bocholt, België

Werving voor de productielocatie in Nyborg, Denemarken

De uitvoering

Om zichzelf te presenteren aan (potentiële) werknemers koos GoodLife Foods voor een serie professionele bedrijfsfilms. GoodLife Foods is grootschalig producent van de klassieke Nederlandse vleessnacks én de vegetarische en veganistische varianten hiervan.

In de films laat GoodLife Foods de gezichten achter het merk zien en vertellen de medewerkers ieder iets over hun favoriete snack, collega of het werken bij GoodLife Foods. Uiteindelijk kunnen de bedrijfsfilms gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, tijdens een presentatie en op de website.

Naast video’s voor werving & selectie, maakten we ook een bedrijfsfilm speciaal voor partners en investeerders. Hierin worden de bitterballen en kroketten gevolgd in het productieproces tot aan de borrelende klant in het restaurant. Bekijk hem hier!

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.