Visma | Raet

Visma | Raet koos voor een serie Maatwerk Animaties voor de uitleg van de Visma | Raet services. In de animaties wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd wanneer je als bedrijf gebruik kan maken van deze services en wat je van de services kan verwachten.

Opdrachtgever:
Visma | Raet

Onderwerp:
Interim services

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Problemen op de hr-afdeling? Geen zorgen! De interim medewerkers van Visma | Raet schieten te hulp. Wanneer je deze superhelden in kan schakelen en wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen wordt uitgelegd in deze animatie.

Bekijk meer video’s uit de Visma | Raet serie.

visma raet digitale handtekening

Digitale handtekening

YouForce app

Thumbnail animatie video - Visma

Robotics as a service

Voor deze serie is een unieke stijl ontwikkeld. Herhaling van deze stijl in de hele serie versterkt merkherkenning bij de kijker. Uiteindelijk kunnen de animaties gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Het kan altijd gebeuren. Je hebt capaciteitsproblemen, je collega is ziek, je krijgt de vacature niet gevuld of je komt handen te kort. Het laatste wat je wil is dat projecten en processen komen stil te liggen, je collega’s teveel druk ervaren of je bedrijfsvoering in gevaar komt.

Gelukkig zijn daar de ervaren interim professionals van Visma | Raet. Ze staan klaar om jouw probleem snel en vakkundig op te lossen. Niet alleen blinken deze professionals uit in HR, Payroll en functioneel beheer, ze kennen ook alle HR software als hun broekzak en weten precies wat mogelijk is. Ze doen er alles aan om direct deel uit te maken van jouw team, en aan de slag te gaan met hun opdracht. Ook komen ze je te hulp met advies voor morgen.

Is de Interim professional niet meer nodig? Geen nood! Ze stomen hun opvolgers klaar om het stokje over te nemen. Zo is jouw organisatie verzekerd van continuïteit en zijn de systemen en medewerkers klaar voor de toekomst.