Visma | Raet – Youforce App Reisbewegingen

Opdrachtgever:
Visma | Raet

Onderwerp:
Youforce App Reisbewegingen

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Hybride werken brengt nieuwe hr-uitdagingen met zich mee. Want wat heeft dit te betekenen voor de reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding? Visma | Raet biedt de oplossing met de Youforce app voor reisbewegingen. Wij leggen in een animatie uit hoe deze app werkt!

De uitvoering.

Visma | Raet koos voor een Maatwerk Animatie voor de uitleg van de Youforce app voor reisbewegingen. In de animatie wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd welke voordelen de app heeft en hoe deze werkt.

Voor een serie video’s voor Visma | Raet is een unieke stijl ontworpen. Herhaling van deze stijl in de hele serie versterkt merkherkenning bij de kijker. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

We werken steeds meer hybride. Minder op locatie van de werkgever en meer vanuit huis. Hierdoor maken we andere reisbewegingen.

Als werkgever ben je al snel door al dat veranderde reisgedrag het overzicht kwijt.  Wat betekent dit nou eigenlijk voor de maandelijkse reiskostenvergoeding? En hoe ga je om met een thuiswerkvergoeding?

De Youforce app van Visma | Raet, biedt de uitkomst. Met deze app leggen medewerkers met één druk op de knop, hun werklocatie vast. Thuis of bij de werkgever. De ingediende mutaties worden vervolgens automatisch verwerkt in de HR- en salarisadministratie en je hoeft niet meer na te denken over compliancy. Eenvoudiger kan het niet!

Zo blijf jij als werkgever in control over je reiskosten- en thuiswerkvergoedingen zonder het complex te maken voor je medewerkers.

Bekijk nu de mogelijkheden van de Youforce app en check onze website.