Visma | Raet – Robotics as a service

Opdrachtgever:
Visma | Raet

Onderwerp:
Robotics as a service

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Robots die ons werk overnemen; het klinkt als een droom. Visma | Raet maakt deze droom werkelijkheid met Robotics as a Service. Een dienst waarbij een robot taken kan overnemen, zonder de mens te vervangen. Meer weten? Check de animatie!

De uitvoering.

Visma | Raet introduceert Robotics as a Service: een manier om de robot uit de mens te halen zonder de mens te vervangen. In deze Maatwerk Animatie wordt uitgelegd wat deze service precies inhoudt. Op deze wijze wordt op een overtuigende én begrijpelijke manier gecommuniceerd welke voordelen het kan hebben voor de hr-administratie.

Voor een serie video’s voor Visma | Raet is een unieke stijl ontworpen. Herhaling van deze stijl in de hele serie versterkt merkherkenning bij de kijker. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; bijvoorbeeld binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Archiefkasten, kaartenbakken en de eerste, ietwat trage computers.

Hr-administratie in de jaren ’80 was foutgevoelig en vaak inefficiënt. We droomden over de toekomst. Waar robots het werk over gingen nemen en documenten door drones van A naar B werden gebracht.

Niets is helaas minder waar. Je werkt vandaag de dag in verschillende software programma’s die niet met elkaar praten en nog steeds veel handmatig en repetitief werk van je vragen. Met Visma ‘Robotics as a service‘ halen we de robot uit de mens zonder dat hij de mens vervangt.

Onze robot neemt werk uit handen zoals het klaarzetten van rapportages, het overzetten van data in verschillende systemen en controles uitvoeren op bijvoorbeeld wijzigingsverzoeken van medewerkers. Zo heb jij veel meer tijd om je talent voor tactische- en strategische zaken in te zetten.

Ben jij klaar voor de toekomst van hr? Vraag vandaag nog een demo aan!