Visma | Raet – Digitale handtekening

Opdrachtgever:
Visma | Raet

Onderwerp:
Digitale handtekening

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Om het werk voor hr-afdelingen een stuk eenvoudiger te maken, introduceert Visma | Raet de digitale handtekening. Een oplossing die naast tijdbesparing, ook bijdraagt aan het verminderen van je CO2-footprint. Benieuwd wat de digitale handtekening precies is? Bekijk snel de animatie!

De uitvoering.

Visma | Raet introduceert de digitale handtekening: een oplossing die veel tijd bespaard op hr-afdelingen én bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot. In deze Maatwerk Animatie wordt helder uitgelegd wat de digitale handtekening is, welke voordelen dit voor gebruikers heeft en hoe mensen deze functie kunnen activeren.

Voor een serie video’s voor Visma | Raet is een unieke stijl ontwikkeld. Herhaling van deze stijl in de hele serie versterkt merkherkenning bij de kijker. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

HR-afdelingen verwerken jaarlijks veel documenten en overeenkomsten. Over bijvoorbeeld de arbeidsrelatie, bijscholing- of ouderschapsverlof. Het proces is tijdrovend en is vaak omslachtig. Documenten worden heen en weer gestuurd, komen incompleet aan of zonder handtekening terug.

De digitale handtekening van Visma | Raet biedt de oplossing. Door het digitaal afhandelen en ondertekenen van de documentenstroom bespaar je tijd. Je hoeft niet meer de documenten uit te printen, ondertekenen en in te scannen.

Met deze oplossing draag jij direct bij aan het verminderen van je C02-footprint. En heb jij de tijd voor zaken die er toe doen. In Youforce Selfservice kan je binnen vier eenvoudige stappen de Digitale handtekening zelf inrichten.

Wil jij ook aan de slag met de digitale handtekening? Bezoek onze community pagina en meld je vandaag nog aan!