Finanplaza – Caravan

Opdrachtgever:
Finanplaza

Onderwerp:
Caravan

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

Op vakantie met een nieuwe caravan: een droom die je graag uit laat komen! Er zijn alleen nog zoveel andere bestemmingen voor je spaargeld…

Met het Caravan Dreams Concept realiseer je de investering in jouw droom caravan.

Je kiest voor een gedeeltelijke of volledige investering. Het maandbedrag dat je betaald is afgestemd op de werkelijke, maandelijkse kosten. De toekomstige inruilwaarde wordt niet betrokken in deze berekening. Die krijg je namelijk toch terug als je hem later inruilt. Zo ontstaan hele aantrekkelijke maandbedragen.

Een voorbeeld; stel je koopt een caravan van €15.000,-. In zes jaar tijd daalt de waarde naar €6.000,00. De caravan kost dus €1.500,- per jaar oftewel €125,00 per maand. Na goedkeuring ontvang je een kredietfaciliteit van €15.000,00 waarmee de investering in je caravan wordt overgenomen. Uit het te betalen maandbedrag wordt gemiddeld € 125.00 gebruikt om het saldo van je kredietfaciliteit te verlagen. Na zes jaar staat er dan nog €6.000,00 open. Je kunt dan weer €9.000,00 opnemen om je vervangingswensen in te vullen. Leg dit bedrag bovenop de inruilwaarde en je kunt een volgende caravan van €15.000,00 uitzoeken.

Voor een aantrekkelijk, vast maandbedrag geniet je dus jaar-in jaar-uit een jonge of nieuwe caravan. Met alle garanties en zekerheden van dien, waardoor je onderhouds- en reparatiekosten tot het absolute minimum terug brengt. Zo hou je weer geld over voor andere leuke dingen!

Nogal logisch dat duizenden caravan- en camperliefhebbers je voor zijn gegaan.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews