Visma eAccounting

Opdrachtgever:
Visma

Onderwerp:
Visma eAccounting

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Visma eAccounting helpt ondernemers door middel van slimme software met een betrouwbare financiële administratie. Van automatische betalingsopdrachten tot het inscannen van bonnen; met de app heb je te allen tijde inzicht en orde in je boekhouding.

De uitvoering

Visma eAccounting koos voor een Maatwerk Animatie voor de uitleg van de online boekhoud tool. Een geheel andere stijl, dan de animaties voor Visma | Raet. Met gebruik van gradients en motion graphics wordt de technische sfeer van de software overgebracht in de animatie. De snelheid duidt op de efficiëntie van de tool. Ieder designaspect heeft zo een referentie naar het onderwerp.

Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd welke functionaliteiten de Visma seAccounting heeft en waar de tool ondernemers bij kan helpen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Als ondernemer wil je zo min mogelijk tijd besteden aan je boekhouding. Maar financieel inzicht geeft je de ruimte om de juiste beslissingen te nemen. Visma eAccounting is slimme online boekhoudsoftware die je helpt je administratie goed op orde te hebben én te houden. Je doet eenvoudig je boekhouding, facturering, controle van betalingen en je btw-aangifte.

Je maakt snel facturen en ziet op je online dashboard welke er openstaan. Dat kan ook onderweg, met de handige Visma eAccounting-app. Daarmee scan je ook bonnen die dan meteen in je boekhouding staan. Met de directe bankkoppeling worden je betalingen en betaalopdrachten automatisch verwerkt. Dat scheelt tijd en verkleint de kans op fouten.

Heb je meer functionaliteit nodig? Dan groeit Visma eAccounting met je mee! Koppel je boekhouding bijvoorbeeld aan een webshop, kassa-of voorraadbeheersysteem. En wil je in de toekomst samenwerken met je accountant? Geen probleem! Je kan veilig online samenwerken zonder bestanden uit te wisselen. Dankzij de gelijktijdige toegang beschikt iedereen over actuele informatie.

Mocht je ergens niet uitkomen dan helpt ons supportteam je graag verder zodat je snel weer verder kan werken. Een goede financiële administratie is de basis van je bedrijf. Visma eAccounting helpt je hierbij. Ontdek het zelf en probeer Visma eAccounting 30 dagen gratis.