Sportvisserij Nederland – Belangenbehartiging

Opdrachtgever:
Sportvisserij Nederland

Onderwerp:
Belangenbehartiging

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

Een zacht zomerbriesje, rust aan je hoofd, heerlijk in de natuur . Vissen is leuk en gezond. Maar er zit zo veel meer achter de sportvisserij!

Jongeren spelen steeds minder vaak buiten en zitten veel achter een scherm. Met Sportvissen gaan ze er weer op uit en het brengt jong en oud samen aan de waterkant. Verder dragen we ook bij aan toerisme en economie en zorgen er voor dat jaarlijks meer dan 100.000 buitenlandse vis toeristen ons land bezoeken.

We hebben veel kennis en expertise en een groot netwerk. Daarom helpen we jou en jouw collega’s bij overheden en waterschappen bij het beter inrichten van water voor recreatief gebruik. Verder werken we nauw samen met natuurorganisaties aan grote projecten zoals het openen van het Haringvliet voor een betere vismigratie en realiseren we lokaal de inrichting van water voor recreatie en visstand.

Behaal ook je doelen samen met Sportvisserij Nederland en neem contact met ons op!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews