Nowy Styl

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Nowy Styl

Onderwerp:
Meubel Management

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
De hoeveelheid en status van kantoormeubelen is niet altijd duidelijk. Nowy Styl biedt een oplossing: het Meubel Management Systeem. Leer hoe dit systeem werkt in de uitleganimatie!

De uitvoering

Nowy Styl koos voor een Standaard Animatievideo voor de uitleg van het Meubel Management Systeem. Op deze wijze wordt op een overtuigende én begrijpelijke manier gecommuniceerd hoe dit systeem werkt en welke meerwaarde het kan hebben voor kantooreigenaren.

Aan de hand van onze Business-animatiestijl wordt de werking van het systeem in de parktijk perfect weergegeven.

Doordat het design is afgestemd op de huisstijl en visuals van Nowy Styl wordt merkherkenning bij de kijker gestimuleerd. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, tijdens een bedrijfspresentatie, op social media en op de website.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Je kantoor staat vol met meubelen. De hoeveelheid en status is niet altijd even duidelijk.  Moet je al vernieuwen? Of kan je de levensduur verlengen?

Met het Meubel Management Systeem van NowyStyl heb je altijd inzicht in je totale meubelvoorraad.

Hoe werkt het? Al je nieuwe en huidige meubels krijgen een QR code, en een ingebouwde tag die communiceert met de scanner. Na de inventarisatie hoef je niet meer elk product afzonderlijk te scannen.

De gescande producten komen overzichtelijk in de MMS database waar alles gedetailleerd op product- en organisatieniveau word opgeslagen.

Dit geeft jou real-time inzicht in de aanwezige meubelvoorraad. Zo kan je  onderhoudsbeurten of reparaties vooruit plannen. Waarmee je kosten bespaard, en de levensduur van jouw producten verlengt.

Een mooie basis voor je planning en een circulaire dienstverlening.

Let’s make your space together.