Happy Brain Clinics

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Happy Brain Clinics

Onderwerp:
Onze methodiek

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Stress: iedereen heeft er weleens last van. Maar wat nou als stress de overhand neemt en zich uit tot een burn-out? Happy Brain Clinics heeft een methode om weer positief in het leven te staan. Met behulp van de Sketch-stijl laten we zien wat deze methode inhoudt.

De uitvoering

Met deze animatie in Sketch-stijl legt Happy Brain Clinics in één minuut haar methodiek uit. Met haar nieuwe methode kijken ze in drie fases waar het in jouw brein misgaat en hoe hierop geanticipeerd kan worden. Hierdoor zijn je klachten in twee maanden verholpen.

De animatie is ontwikkeld in de huisstijlkleuren van Happy Brain Clinics. Het kleurgebruik dient als rode draad in de animatie en leidt je als het ware door het herstelproces heen. De rode en donkere kleuren weerspiegelen de burn-out fase, terwijl de lichte en groene kleuren de oplossing tonen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Alles voelt te veel. Je krijgt dingen niet meer op een rijtje. Opeens zit je er middenin: stress of een burn-out. Langdurige therapietrajecten, medicatie en praten helpt niet. Maar wat dan wel?

De neurofysiologische methode van Happy Brain Clinics zorgt dat jij binnen twee maanden weer lekker in je vel zit. Onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak behandelt je op zowel rationeel, onbewust, emotioneel als sociaal niveau.

We brengen het onbewuste deel van je brein op orde. Hierbij achterhalen we de triggers voor stress en worden deze opgeruimd. Daarna geven we inzicht in de patronen in je leven. Denk aan problemen waar je steeds weer tegen aanloopt. We laten zien waar deze vandaan komen.

En we leren jou en je hersenen wat stress veroorzaakt. Je krijgt praktische tips over wat je zelf kunt doen. Zo sta je snel weer positief in het leven.

Wij nemen graag ruim de tijd om jou te helpen!