Proud Nerds

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Proud Nerds

Onderwerp:
App2Order

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Proud Nerds heeft een applicatie ontwikkeld die zorgprofessionals kan helpen bij bestellingen van steriele producten in de operatiekamer: App2Order. Om uit te leggen hoe deze app precies werkt, maakten wij een animatievideo.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Natuurlijk bereid je je goed voor. Maar tijdens een operatie kun je extra steriele medische hulpmiddelen nodig hebben. Dan wil je deze natuurlijk snel en gemakkelijk kunnen bestellen.

Wat voorheen gebeurde via de portofoon kan nu met App 2 Order. Een applicatie waarmee je eenvoudig bestellingen plaatst bij de logistiek medewerker OKC. Dat brengt meer rust, minder ruis en een betere focus op de patiënt.

Hoe werkt het? De OK-assistent vindt via de slimme zoekfunctie de meest relevante items en kan deze met één druk op de knop bestellen. De logistiek medewerker OKC accepteert de order, verzamelt alle items op de aangegeven locatie en geeft ze af bij de OK. Daarnaast is het mogelijk om berichten uit te wisselen en kun je ook achteraf statistieken van je bestellingen inzien.

Geïnteresseerd? Vraag een demo aan bij CWZ via app2order.nl.

Altijd op tijd de juiste steriele medische hulpmiddelen bij de hand met App 2 Order!