Robidus – Over Ons

Opdrachtgever:
Robidus

Onderwerp:
Over Ons

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

Van kort ziekteverzuim, naar een langdurige burn-out, naar volledige arbeidsongeschiktheid. Een doem scenario voor iedere werknemer én werkgever ! Je verliest waardevolle kennis binnen je bedrijf, collega’s krijgen het drukker en het kost managers en HR gewoon heel veel tijd.

Robidus helpt je bij het vergroten van de inzetbaarheid van je medewerkers.

We adviseren je bij het maken van de juiste financieringskeuze, zorgen dat je voldoet aan wet- en regelgeving en voeren het case  management uit. Hierbij verbindt ons unieke inzetbaarheidsplatform alle betrokken partijen zoals UWV, bedrijfsarts, verzekeraar, casemanager en re-integratie specialist.

Robidus gelooft dat iedere werknemer de regie voert op zijn eigen inzetbaarheid, maar soms wat hulp nodig heeft. Samen voorkomen we langdurig verzuim, zorgen we voor een duurzame terugkeer naar de werkvloer en werken we continu aan het arbeidsperspectief van je medewerkers.

Ga naar robidus.nl/kennismaking en maak vrijblijvend een afspraak.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews