Provincie Flevoland – Natuur

Opdrachtgever:
Provincie Flevoland

Onderwerp:
Natuur

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Flevoland is verrassend groen! Zo is onze provincie een belangrijke tussenstop voor trekvogels vanwege de grootschalige water- en natuurgebieden. Daarnaast zijn we de eerste provincie in Nederland waar de zeearend is teruggekeerd!

De Provincie Flevoland wil dat iedereen prettig kan wonen, werken en recreëren in een natuurrijke omgeving. Waarbij de economische kansen van deze omgeving gebruikt worden om de natuur verder te versterken. Een veilige plek voor plant en dier.

Onze wateren zijn geliefde recreatiegebieden voor watersporters en in onze bossen kun je urenlang struinen. Dit geldt niet alleen voor onze eigen inwoners, maar ook voor toeristen uit binnen- en buitenland.

We willen de aantrekkingskracht van Flevoland nog verder vergroten met Nationaal Park Nieuw Land. Een ruimtelijke verbinding tussen Almere, Lelystad en Amsterdam waar recreatie en natuur samen komen. Een wildernis op loopafstand van de stad, toegankelijk voor iedereen.

Door in heel Flevoland zorg te dragen voor aantrekkelijke en gevarieerde natuur, blijft deze kansen bieden voor de Provincie.

Flevoland: Innovatief en ondernemend

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews