Provincie Flevoland – Economisch Programma

Opdrachtgever:
Provincie Flevoland

Onderwerp:
Economisch Programma

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Het stimuleren van economische groei is belangrijk voor de werkgelegenheid in Flevoland. Maar, de provincie kan geen banen creëren, dat doen groeiende bedrijven! Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er een gezond klimaat is voor deze ondernemers?

De Provincie Flevoland gaat er de komende jaren voor zorgen dat ondernemers hun groeiambities waar kunnen maken.

Dat betekend niet alleen investeren in bedrijven, maar ook in mensen. Zo stimuleren we scholing en koppelen ervaren- en minder ervaren ondernemers aan elkaar. Met de regeling “Leven Lang Leren” zorgen we ervoor dat bestaande werknemers mee kunnen groeien met het bedrijf. We investeren ook in de toekomstige werknemers door bedrijven in contact te brengen met het onderwijs.

Voor een groeiend bedrijf is financiering noodzakelijk. De provincie investeert in innoverende bedrijven en koppelt ondernemers aan investeerders. Verder helpen we potentieel succesvolle ondernemers op weg om nieuwe markten te betreden.

Op deze manier creëren we in samenwerking met alle betrokken partijen een gezond ondernemersklimaat voor onze provincie.

Flevoland: Innovatief en ondernemend

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews