Provincie Flevoland – Cultuur

Opdrachtgever:
Provincie Flevoland

Onderwerp:
Cultuur

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Cultuur is wat mensen bindt in onze provincie. Foto’s en verhalen van onze pioniers, het erfgoed dat we als samenleving hebben gecreëerd, maar ook wat we opbouwen voor de toekomst. Cultuur versterkt de Flevolandse identiteit.

De provincie is een kunstwerk op zich. Door mensenhanden gemaakt en met een rijke, culturele bodem. Met verborgen schatten, zowel onder- als boven de grond. Van de rijke geschiedenis van het amateurtoneel, tot aan de hedendaagse podiumkunsten.

De Provincie Flevoland stimuleert het behoud van ons cultureel erfgoed en investeert in de cultuur van de toekomst. Zo kunnen onze inwoners blijven genieten van bijvoorbeeld kunst, muziek en theater.

De ambitie van de provincie is dat het in Flevoland prettig wonen, werken en recreëren is. Cultuur is hiervoor heel belangrijk. Culturele voorzieningen, het culturele klimaat en een aantrekkelijke fysieke omgeving zijn voor steeds meer mensen bepalende vestigingsfactoren.

We investeren de komende jaren extra in grootschalige cultuurprojecten zoals Erfgoedpark Batavialand, Land Art en cultuureducatie in het voortgezet onderwijs.

Zo maken we Flevoland met elkaar nog aantrekkelijker voor bezoekers en inwoners!

Flevoland: Innovatief en ondernemend.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2019 Cooler Media. Cooler Mediais door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 157 reviews