Provincie Flevoland – Cultuur

Opdrachtgever:
Provincie Flevoland

Onderwerp:
Cultuur

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:
Provincie Flevoland is de jongste provincie van Nederland, maar door de ontzettend rijke cultuur is dit niet eraan af te lezen.

De uitvoering.

Een maatwerk animatie voor Provincie Flevoland over wat haar nou echt uniek maakt en anders dan de andere. Om het concept te realiseren tot visueel design is gekozen voor gedetailleerde karakters en goed gevulde scènes die soepel in elkaar overlopen. Dit om de dynamische cultuur van de provincie tot uiting te laten komen.

Daarbij is er een sterke focus op de toekomstvisie van Provincie Flevoland en hoe deze in vervulling gaat. Door het kleurrijke design, opgewekte voice-over en de vrolijke achtergrondmuziek wordt er een positieve sfeer overgebracht middels de video die terugslaat op het karakter van de provincie.

Door de combinatie van deze elementen past de animatie perfect in een online campagne en dient het als visitekaartje voor de provincie.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews