Euromate – Vision Air Blue Line

Opdrachtgever:
Euromate

Onderwerp:
Vision Air Blue Line

Stijl:
Maatwerk Infographic Animatie

Het script.

Per dag haalt u zo`n drieëntwintigduizend keer adem. we brengen gemiddeld 80% van onze tijd binnen door. Schone lucht is dus van levensbelang. Zonder dat u het door heeft adem je schadelijke stoffen in. Fijnstoffen, virussen of rook beïnvloeden de luchtkwaliteit van uw werkomgeving. Wanneer u deze deeltjes inademt dringen ze tot diep in de longen door, wat uw gezondheid ernstig kan schaden.

Met de Vision Air Blue Line van Euromate worden schadelijke deeltjes en nare geuren uit de binnenlucht verwijdert. Deze innovatieve luchtreiniger voldoet aan de laatste ISO-normen en is voorzien van een energiezuinige motor die krachtig en stil de binnenlucht filtert.

Voor iedere werkomgeving beschikt de Vision Air Blue Line over een gespecialiseerd filter pakket. Bijvoorbeeld tegen nare geurtjes of gassen. Dankzij het compacte plug and play design, is de Blue Line zeer gemakkelijk in elke ruimte te installeren.

De aanwezigheidssensor zorgt ervoor dat energieverbruik en comfort worden geoptimaliseerd. Van zuinig en stil overdag naar stevige reiniging in de nacht, of andersom. Vrij instelbaar zoals u het wilt.

Heeft u ook behoefte aan een gezonde, frisse werkomgeving? Ga naar Euromate.com/visionairblueline

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews