Euromate – Keukenfiltratie

Opdrachtgever:
Euromate

Onderwerp:
Keukenfiltratie

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

Een gezellig restaurant, de grootkeuken in een ziekenhuis of een snackbar op de hoek. Waar gekookt wordt, komt geur, rook en vet vrij. Daarmee kun je niet alleen je omgeving tot last zijn, het vergroot ook nog eens de kans op brand.

Euromate biedt modulaire luchtzuivering voor iedere professionele keuken. Hierbij is het elektrostatisch filter het hart van het systeem. Afhankelijk van de locatie, de grote van de keuken en de manier van koken is dit uit te breiden met verschillende én meerdere modules.

Grote vet en waterdeeltjes worden opgevangen door het voorfilter. Kleinere deeltjes belanden in het media filter. In het elektrostatische filter worden de kleinste deeltjes zoals rook en roet gefilterd. Het carbon filter verwijdert geur door middel van actief kool.

Door het zuiveren van geur, rook en lucht heeft je luchtkanaal veel minder onderhoud nodig. Je minimaliseert de kans op het vrijkomen van vervelende geuren en beperkt het risico op brand!

Pak vet, rook en geur aan! Ga naar Euromate.com/keukenfiltratie

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews