De Unie – Pensioen

Opdrachtgever:
De Unie

Onderwerp:
Pensioen

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Wanneer je gaat werken bouw je meestal ook pensioen op. Een deel van je brutoloon wordt dan ingehouden voor later. Vaak val je onder een bepaald pensioenfonds en wordt alles automatisch voor je geregeld. Tenminste, daar ga je wel van uit…

Pensioen is voor veel mensen een ver-van-je-bed-show, een zorg voor later. Maar als je dat nu niet goed regelt, is de kans groot dat je dan teleurgesteld zal zijn.

De Unie helpt je deze teleurstelling te voorkomen door je inzicht te geven in je pensioensituatie en je te helpen bewuste keuzes te maken. Onze pensioendeskundigen wijzen je de weg door de wirwar van fondsen, regelingen en voordelen. Op basis van je persoonlijke situatie informeren we je over jouw specifieke mogelijkheden.

Zo weet je bij belangrijke gebeurtenissen in je leven welke gevolgen ze hebben voor je pensioen. Bijvoorbeeld bij de start van je loopbaan, als je gaat trouwen of wanneer je arbeidsongeschikt raakt.

Bouw je genoeg pensioen op voor jezelf en je partner, of toch niet? Met dat soort vragen helpen we je echt verder.

Voorkom teleurstelling. Bel ons nog vandaag met jouw pensioenvraag.

De Unie, in jouw belang.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews